Цитат Първоначално публикувано от kaloyanv Виж публикацията

По - другата тема да ви известя. Защо аз съм вече уникален пчелар. Това е като при танците, музиката , изкуството и тн ..Като погледнеш отстрани си личи, кой е роден за певечц, кой за танцьор и кой за пчелар. Аз пипам с голям табиат, не че имам опит, но ми идва от вътре. Едни такива плавни движения, които не се учат, те ти идват отвътре. Понеже не мога да го обясня точно.

На клипчето след 3 мин и 30 секунда си личи, но малко е скапано понеже му смалих качеството, да се отваря по-бързо. Сигурен съм че ще оцените по достойнство моята сръчност !!!
Що аз лично виждам голям напредък за няма и два месеца преди 2 месеца бачкаше като мечок с много образни езикови средства а сега има малко самоирония признак на израстване де човека надделява над егото бачкаш без пушилка и ръкавици ма сложи от тия домакинските вярно жилат и през тях ама не е толкова болезнено а и не се клепаш с клей а, че майката паднала голям праз ма кротък кошер има нещо там учудваме, че не е станал търтовка до сега предполагам, че за известно време е имал млада майка а после къде се е денала не знам.