Нямам нерви, днес отварям кошера и пак бучи ... Не съм гледал за майката, но вдигнах питата на която я пуснах, номер 2 и имаше много наснесени прясно яйца, някои вече станали на пило. Но има нещо нередовно в този кошер. Струва ми се че е станало нещо с майката отново. Млади пчели ли няма, какво остава. Защо не сложих една пита с люпещо се пило, както ми казахте. Ехххх, ще ми е за урок. Оставям го така и към края на месеца ще го махам, ако не се е оправил, но ме съмнява.

Нещо друго да ви питам, на 1ви август, сложих ленти варостоп, но за първа година реших да им оставя по половин-един магазин с мед, хем да им е широко заради жегите, хем да си го ядат. Гледам вече няма закъде да го държа и реших вече да махам магазините. Въпроса е че има мед още и хич не стана така както си мислех, те да го изядат за един месец. Сега ще не ща пак ще центрофугирам. Въпроса е този мед годен ли е за консумация след като съм сложил вече Варостоп лентите ? Друго нещо, приготвил съм мед и вода, вместо мед и захар. И като махна магазините ще им дам .. Това може ли да замести подхранването със захар и добра идея ли е ? Макар че чесно казано с толкова много мед по кошерите, ще им давам съвсем малко, нали майката да снася.