Не мога, Сашо!
Дядо ми е станал пчелар в 1948то лето, баща ми се дърпаше от занаята, ама щом можех да нося рамките между кошерите - дори го разшири. Беше председател на дружеството в града ми за кратко време - аз, уви, вече над 30 години не членувам в такова. Мога да ви кача материали, с които не на протест, ами и в кенефа няма да идете - те ти единство и организация. Включая инфо за членове на дружеството от града Ми - то е ново, ново излюпено, пък за 1,5 години всичко излезе като цирей на сочен гъз.. Както и да е - това е друга тема, макар и свързана с тази.
Относно въпроса ти: Дори и да помисля да взема нещо, как бих могъл при това ми пчеларско родословие? Би било против всичко, което съм научил от дядо ми и баща ми.. А и, ще е против това, на което уча децата си. Но пассаран един вид..
Един бизнес, или стопанство в нашия случай, се определя от пазара - ако последния е беден, то или маркетинга е лош, или трябва да се пресметне алтернативния разход. Но, никъде в бизнеса няма перо "субсидия". Това са мои мисли и не ангажирам никого с тях, все пак....