Добре дошли в Българският форум за пчелари.

Вижте резултатите от анкетата: Ще присъствате ли на протеста на 10.12.2018

Гласували
64. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

27 42.19%
  • Ще си помисля

4 6.25%
  • Не

33 51.56%
Резултати от 1 до 10 от общо 864

Разгънат преглед

Цитат Първоначално публикувано от _Александър_ Виж публикацията
    И на мен ми се струват невъзможни тия цифри от сорта на - 60 ЕВРО..... къде отиваш ти може би. Сигурен съм, че с това ще дойдат и изисквания които 1 на 100 човека ще може да ги покрие. Но все пак нека да видим.... може да се смилят над нас( което малко ме съмнява). Истина е, че всеки почна да прави протест(малко банално става)ама аз не виждам друг шанс.
    Кое му е многото? Братовчед ми за биологични орехи взема субсидия 150 лв на декър. Колко са му разходите?
    Орехите от първа необходимост ли са? Каква е ползата от орехите, че са толкова надути?
    Познат с биологични вишни взема същите пари. Миналата година ги оставиха да опадат от дърветата без да оберат нищо, защото парите от субсидията надхвърлят няколко пъти вложените разходи и няма нужда да търси хора да ги обират, после да ги продава и да чака пари от там. Тази година обраха малко, защото от фонда им искат документ за продадена продукция, за да им изплатят парите.
    Този пост е редактиран от malkia.sandanski; 05.12.2018 в 23:16.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 5 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 5 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •