Цитат Първоначално публикувано от judas Виж публикацията
Не е зор да има фамилно име, би било хубаво да има и телефонен номер (справка подписът ми).
Аз също съм за това да го има телефонния номер, но въпросът е дали да бъде публичен или не.

По принцип от телефонния номер имат нужда само администраторите на форума с цел да могат да влязат в контакт ако нещо се обърка с E-Mail адреса. Администраторите вече знаят E-Mail адресите на всички, но с годините някой от E-Mail адресите вече са станали невалидни, защото потребителите явно вече имат нов, но не са си направили труда да го въведат в профила си. В резултат на това ежеднево получаваме от пощенския сървър по 5-10 съобщения за грешка в опити за изпращане на мейл на невалиден мейл адрес.

Та във връзка с това вече съм решил да добавя в профилите на всички ново поле за телефонния номер н дори да го направя задължителен за попълване от нови потребители, но въпросът е дали този номер трябва да се показва вдясно на всеки един постинг, или да си остане само за вътрешна употреба от администраторите в случай на нужда.