Цитат Първоначално публикувано от rosty_sz Виж публикацията
То бива бива наглост ама това вече е мега нахално. Щял да съди държавата че не го подпомага, защото си плаща данъците само тогава когато продава мед за да се възползва от отстъпката в данъка. Държавата облекчила режима и веднага мошениците се възползват, и не стига че не ги закачат ами и толкова саси повярвали че не нарушават закона, че щели да съдят държавата. Мега наглост. Утре като ви накарат да си отрегистрирате и ветеринарния обект (пчелина) за да прекъснете дейност ще ви видя какво ще правите. Те видите ли зимата не гледали пчели. Кошерите в пчелина сами се гледали. Пфу да ви е........ мам... нахална.
tarty, твоя познат да ми попадне да го" нахраня" АЗ.
Много силни думи но за съжаление са плод на емоции и макар да са получили одобрение е хубаво да сме обективни .Държавата е позволила ние да прекъснем дейността си ако преценим,като с това не нарушаваме никакви закони колегата tarty ти е отговорил ,че колегата е пенсионер аз обаче ще ти дам друг пример .Пчелар е регистриран като ЗП но и се осигурява на друго работно място през цялата година защо да не се облекчи с няколко стотин лева като прекъсне дейността си временно и веднага въпрос към теб на какъв доход се осигуряваш като ЗП на минималния от 300 лв. или на реалния да кажем 800 лв./това от една друга тема/ аз лично се осигурявам на минималния защото в момента е важен стажът ако от тези години ми се решаваше размера на пенсията аз щях да се осигурявам на реалния .Сега един коментар и за колегата дето само на думи щял да съди министерството ,когато се отпущат помощи министерството си е в правото да поставя всякакви условия като по този начин няма да спести никакви пари защото просто отпуснатия бюджет ще бъде разпределен на по малко пчелари и те ще вземат по големи суми.