Еххааа, влизам отвреме навреме у Форума и днес така и като се огледах - 1900 мнения и преди 15 години съм се регистрирал... Ужаас, кога минаха...
То почти никой не се вясва насам ама и от първите форумци отдавна никой не се е появявал... Дано всички да са живи и здрави, много интересни бяха първите години и много стойност имаше тука.
Верно че времената вече са други ама жалко наистина за някои отминали неща. Благодаря на всички с присъствие в този Форум за споделеното и за преживените емоции!
Пожелавам си това да не ми е последното писане у Форума.
Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. Сократ
Всеки трябва да извърви своя пчеларски път... Доктора от Павликени
Честито ни споразумение с латиноамериканските бандити. Явно ЕС са решили, че не само от пчеларство, ами въобще от земеделския сектор нямаме нужда, даже ни пречи. Бактън некомпетентни корумпета расли със сребърна лъжица в устата, да управляват държави.
За съжаление това момче се е разболяло. Попадал съм по случайност на негови видеа за пчелите .. Това е, трябва да си помагаме. Пчелите се въдят.
Nikola Kostadinov
Здравейте приятели,
Никога не съм предполагал, че може да ми се наложи да пиша нещо подобно, но ето поредното доказателство от живота, че никой не е застрахован. Всички, които ме познавате от близо знаете колко борбен, упорит и мотивиран човек съм. Винаги съм се опитвал да се справям сам с предизвикателствата, с работа и с какво ли не. И никога не съм оставал сам, винаги помощ е идвала при мен без да моля за това. Днес обаче е ден, в който аз трябва да помоля за помощ и подкрепа! На 5-ти януари си направих кръвни изследвания заради незначително петно изглеждащо като хематом на кожата, но без да е предшествано от удар. При преглед и последващи изследвания в русенската болница ми съобщиха, че най-вероятно имам остра левкемия. Предложиха ми ида в София за постъпване в болница, което първоначално приех, след което се отказах и реших да търся помощ в Истанбул. Тук(Истанбул) в рамките на два часа излязоха всички изследвания, включително и пробата от костен мозък.
Диагнозата се потвърди...
Само в рамките на седмица живота ми се обърна на 180°. Днес си вършиш задачите, караш децата на училище и градина, а вдругиден ти казват това...
В цялата тази работа има все пак и нещо положително:
1 -Лекарите тук постигат над 90% успех в такъв тип заболяване
2 - Организма ми няма никакви други заболявания, никога не съм боледувал сериозно и не се е налагала хоспитализация
3 - В моя случай проблема е хванат наистина много рано, защото си обърнах внимание и попитах личния си лекар какви са тези петна.
Всичко това като съвкупност от фактори + добри медицински специалисти и грижи дава наистина много големи надежди за успешен изход от ситуацията.
Борбата е на няколко фронта едновременно - медицинска, емоционална, физическа, духовна и финансова!
Имам нужда от вашата помощ и подкрепа, жена ми и трите ни деца също. Ако не можете да помогнете моля поне споделете за да достигне до повече хора. Сумата, която трябва да се събере е 267 000 евро
IBAN номер на сметката ми BG55UBBS80021004286440
Благодаря че сподели, още утре ще го подкрепя. Това е един много грамотен колега!
В момента има 13 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (1 потребител (и) и 12 гост (и))