Абе фен съм ти , ама ако Матеев или Дончев те махнат от тук- банкет ще дам.:yahoo:
Преглед за печат
Ееееее,расмяхте ме- нищо лично към никой от форума> мислех ,че давам светлина на фъкцинирани и нефъкцинирани да се ориентират в днешните веремена на разделяй и владей,но както и да е !
Вижте и финландците как се отнасят към фъкцининирането !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
https://www.facebook.com/10072718814...60205624415648
И после плюйте,но не в стар клададенец,защото там където е текло,пак,ще тече ............
Откъде ги намираш тези глупости, които може и да не са верни. Явно финландците имат акъл в главите и не слушат разни олигофрени. Ето ти нещо реално ..
https://vaccinetracker.ecdc.europa.e...tml#uptake-tab
Там пише ще Финландия е на 71 процента напълно ваксинирани и около 86 процента са с първа доза :)
То хубаво е да си имаш мнение , но когато изпаднеш в глухата улица на откровени манипулации, тогава не е добре.
,,Ами това?!?
Това чудо на архитектурния гении,него как да обясним?https://i2.wp.com/apocryphal-academy...lt/shocked.gif
Сградата на Бан,,
https://prikachi.net/images/7xd0E.png
Велика Тартария,Тартариански Океан,изгубената история за децата на Тартар
https://logospsyhea.wordpress.com/%D...0%D0%BD%D0%B8/
ИСТИНАТА Е НЯКЪДЕ ТАМ
https://cdn1.ozone.ru/s3/multimedia-...6018896698.jpg
Ясно е!
Маркираните прозорци и полувратата вдясно на тях са предназнаени за извънземните. Да могат да влизат и излизат от БАН, където ги изследват обстойно.
През 1993г. работих в гр. Каменка обл. Пенза. Там хората говореха съвсем малко български и мако повече го разбираха.
Питахме ги: Вие татари ли сте или руснаци?
Отговора беше: Руснаците наричат татари чужденците. Ние не сме руснаци и затова ни наричат татари, но ние сме българи.
Не знам дали е вярно, но така ни казаха.
Навярно историята която учим не е баш така и не говоря за история от хилядолетия а такава на 200години. Интерес представлява 1816 г. е „година без лято“.
Ако преположим, че е ядрена зима то навярно НЛО има пръст в тая работа Наполеон влиза в Москва оставена е противно на всякаква логика и Москва изгаря през ноща и бая народ дава фира /между другото каменни дворци са горяли /.
След тези изказвания по коронавирус темата, освен да си сваля шапката и да се поклоня, друго не ми остава ... :) :)
..............
Не човек а БоцМен
Едно извънземно кацнало на земята и решило да се разходи.Качило се в едно такси и започнало да пипа шофиора по рамото с пруст като казвало:
-Боц-боц;боц-боц...
Шофиора се подразнил и му казал:
-Ако още веднъж го направиш набивам спирачки и ща на*ба.
Извънземното потраяло минута-две, но не издържяло и пак "боц-боц;боц-боц".
Шофиора набил спирачки отишал от зад
разпокъсал дрехите на извънземното,тук дупка там дупка...
-Ах,абе вии извунземните как се еб*те?-а извънземнито:
-Боц-боц
Оказа се, че не е чак толкова скучно да си под карантина. Само ми е чудно, защо в един плик с ориз има 8773 зърна, а в друг 8748?!
Задавате ли си въпроса,защо тези ,които са починали от корона вирус,не им се прави аутопсия? Предтекста е че уж било много заразно и опасно да им се прави аутопсия! Ако на 10% от починалите се прави аутопсия,ще лъсне истинската причина за леталния им край ! А и имам познати медици,на които им е заповядвано от горе,разбирайте София-Америка,да изкарват поне 5 човека на ден,болни от кофит,иначе щели да имат проблем със заплатата си .
Ето и това изкопах,а ако не ти понася това което пускам,поне не ставй хейтър.А дали имам мозък в главата ми,щом ти ме питаш,задай този въпрос първо на себе си !Ако успееш да си отговориш,ще стигнеш до извода,имам или нямам !
Чувал ли си си хора със здрав разум ?
https://www.facebook.com/okodavidi/v...9624723983836/
Точно така колега! Мека жилка на никого!
След като се убедихме, че извънземните идват на талази, не можем да стоим и да чакаме. https://www.youtube.com/watch?v=zfBilU5o4Lc
Трябва да сме подготвени за всичко.
На всички е известно, че вирусите по хората се разпространяват от извънземни, както акарите разпространяват вируси по пчелите.
Затова предлагам да ги изтребим до крак.
За целта трябва много добре да се разучат всички извънземни раси ( ИЗР ) с техните особености. Трябва да направим оценка на всяка ИЗР по отношение:
- степен на агресивност. Предлагам степените да са от 1 до 10.
- способност за разпространение на вируси
- слабите им места. За да знаем как да се преборим с тях.
За целта може да отвориш нова тема, където да се разисква по поставените въпроси.
Според теб методите за борба с духове дали ще дадат ефект? https://www.youtube.com/watch?v=AYCApUXBSqg
Само така,весело и духовито,но що намесвате извънземни в секцията кофит?
А как да борим извънземните ! Четете Не пипай тази книга на Ян Ван Хелсинг . Матеев по тази книга си оправи зрението и хвърли очилата!
Та в тази книга авторът описва как да си направим оръжие и да трепим извън зенмите,демек неземните.
https://download.tuxfamily.org/humme...книга.pdf
Повтарям се с този линк,ако не ме лъже паметта Ангел Йосифоф го пусна преди време първи.
Четете и се забавлявайте :)
А ето и доклад за реални хора
https://www.facebook.com/astrofilip/...26754408605803
От една Корона станахте Богове...:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
Кукуруку вафла чудна :) Фейсбук със заглавие на български .. Те, според тези неуки изследователи би следвало вече 30-40 процента от световното население да е умряло или да се е инвалидизирало от ваксините.
Ти сериозно ли ги пускаш тези неща :) Май сините мозъци ти ги спускат отгоре ...
Извинявай,явно ти си уЧЕН и с теб не мой се мери изследователски екип от целию свет! Шапка ти свалям за уместните ти коментари !
Велик си в постовете си ! Още веднъж шапка ти свалям !
Абе човек,нещо което гледаш и не ти понася,не коментирай и не гледай ! Лесно е ,ама от къде да се сетиш !
Може ли без язвителни забележки един спрямо друг? Който не му харесва съм го казвал над 100 пъти - горе, Х-са и ЧАО.
"Ако може и линк" - браво!
Та ти направо живееш в бъдещето.
Не е далече времето когато няма да разговаряме, а ще си обменяме линкове по 6G мрежата, посредством антенките, присадени ни от извънземните, разбира се след процедурата боц-боц.
Но да използвам, че още не са ми присадили антенки....
До вчера нямаше ковид, а днес го има. Резонен е въпроса: Откъде е дошъл?
Отговора е ясен: Разбира се от небето, откъде другаде. Само че не е паднал, а е донесен от извънземни.
- Защо са го донесли?
- За да ни ваксинират...боц-боц.
Твърдеше се, че вируса е тръгнал от китай, а задаваш ли си въпроса, защо китайците снабдяват целия свят с тоалетна хартия?
Днес отново 130 умрели от Ковид.Преди никой нямаше и познат болен,а сега всеки има поне 4-5 умрели познати.Кой каквото иска да говорино за мен има нещо и хората яко умират и на никй не му пука.
Не ставай смешен племеннико! Разбира се, че има нещо. Нали затова говорим.
През 2000г. хората също яко умираха, ама нямаше статистика по медиите. Човека жив-умрял, едва стои на краката, в спешна помощ му преливат една банка солов разтвор, убеждават го че му няма нищо и го пращат да си ходи с думите: "Иди си в къщи, легни си и си почини".
Човека си отива, ляга и след два дни почива.
Ако го оставят в болница, то наистина го оставят / не го лекуват/ и пак почива.
Наскоро се спомена, че и тогава е върлувал някакъв коронавирус. Сега нещата се повтарят!
Преди ден или два е починал 18г. младеж. И той е починал, защото на никой от екипа, който е трябвало да го лекува не му е пукало. Пукало е само на лекаря от съседното отделение, но той е разбрал късно.
Не само здравната система, а всички системи на идиотската ни държава са ковидясали.
Затова хората ще продължат да умират яко ( мен ме пиши извънземен ), защото наистина има нещо.
Малко за просвещение на глупаците, в случай, че говорят и разбират руски. Нека вярващите в пандемията и ваксините против нея бъдат блажени и живи.
https://raskrytie.forum2x2.ru/t4543-topic
Уджас! :crazy:Много рано ви удря ракията вече.:bigsmile:
Здравйте ! Защо ми излизат такиванеща у фейсу ?
Тея дали са яли вафла Куку руку и имат свише инфо от сиви и зелени ?
https://www.facebook.com/watch/?v=447269436610658
Две прасета си говорят:
- Чух, че тук само ни угояват и по коледа ще ни заколят.
- Глупости, това са конспиративни теории.
...............
Малко история...
Знаех си аз, че от мъжете в черно файда няма. Надеждата ми е в мъжа в бяло.
Само не разбрах, неговото кученце дали говори на разбираем, български език.
То разрешително за употреба нямаше и за лентите супер стрипс, не само за вафлите кукуруку, ама за ваксините още утре ще има разрешително, обаче за новите ваксини, 'щото на тези ще им изтече срока до утре.
Друмев, на теб колко игли ти удариха и къде?:laughing:
Човек, стига сте цитирали сайтове с изкривена информация. Каква предистория може да дадеш ти точно .. Ето ти реално какво е ...
https://www.cdc.gov/vaccinesafety/co...lepsy-flu.html
Относно подозренията в някои страни, дори и това по-късно се изяснява, но човек трябва да чете и да проявява критично мислене. Както казват едни журналисти "Ти си това, което четеш"
П.С - сега като прегледах този сайт, дори не знам как може да съществува, при положение че там нещата са изцяло манипулативни и изкривени. Освен това мога да добавя , че този сайт не предоставя никаква информация относно собствениците си. На общите условия може да видиш неша от рода на "Отказ от отговорност" и тн .. тъй като те могат да бъдат съдени, всъщност по-трудно, най-вероятно зашото са напълно анонимни.
Честно не разбрах какъв ти е проблема с източника.
British Medical Journal - Британски медицински журнал, издание със 180 годишна история. Има линк към източника, в българския сайт единствено са превели публикацията и то безплатно. Смея да твърдя доста сносен превод. А ето какво твърди самото СЗО по въпроса:
СЗО предупреди за опасен страничен ефект на ваксина срещу грип
Между другото вчера СЗО излезе с доста интригуваща новина, одобрена е първата превантивна терапия за ковид. Познай къде са уведомили за това света за първи път?
Позна - в Бритиш Медикъл Журнал!
СЗО препоръча за първи път превантивна терапия за Ковид-19 пациенти
Цитат:
Новите препоръки на световната организация бяха публикувани в "Бритиш медикал джърнъл".
Вицът, предполагам доказва, че прасетата говорят:bigsmile:
Запалих се по идеята за оръжието за изтребление на извънземните на Асусат-а, обмислям да си сглобя няколко за да ми се намира поне 1 под ръка по всяко време, където и да съм, че то с извънземните човек никога не знае откъде ще му дойдат. Единственото което леко ме смущава е, изобретателя, аджеба, колко извънземни е препарирал с него? Да не се окаже, че взимам акъл как се правят деца от човек дето няма такива:(. Не за друго, ами за да няма боц-боц, ако не проработи пущината:laughing:
Виж там, направи едно оръжие и за мен. За домашно ползване.blush;
Отивам да давам кръв. Аз с маска, лекар и сестри и санитарки без маски.
Мерят ми температурата с дистанционен термометър и ми показват резултата - 36,5*С.
Питам ги:
- Сигурно сте ваксинирани?
- Не,не сме.
След кратко конфузно споглеждане:
- Ние си имаме антитела.
Не ги питах откъде са се снабдили.
Не съм антиваксър, но това което разказах не е измислица!!!
И аз не съм против ваксинирането, но не мога да разбера цялата истерия и вменяване на вина, ако някой не се е ваксинирал. И то не от грижа за неговото здраве, а защото така излагал околните на риск. Та нали ваксинираните също могат да се разболяват и да заразяват околните, също както неваксинираните?!?!
Тази ваксина е стрелба в тъмното. Да се изследват и проучат дългосрочните последици, на която и да е ваксина, са нужни между 5 и 10 години. От тук насетне, всеки решава сам за себе си. Ситуацията е такава, че и да се ваксинираш и да не се ваксинираш,ще имаш някакъв процент на риск. Лично за мен, решението е здраво тяло, здрав дух, здрава имунна система.
Туй, ако не ми пишеше че си Зуница, щях да реша че друг известен наш съфорумец го е написал:laughing:. С какво толкова е известен не знам, но обича да казва, че е по-добре да си известен пияница отколкото анонимен алкохолик...
А от починалите, с истински sweating;
,,Не ми става ясно с какво неваксинираните пречат на ваксинираните, ако ваксините са ефективни !!!,,
,,БЪДИ ОТГОВОРЕН!
Сложи си ваксина, за която никой не е отговорен,,
,,През 2020 се пазим от вируса...
През 2021 ще се пазим от ваксината...
А през 2022 ще се пазим от ваксинираните...,,
https://vic.bg/%D0%B2%D0%B8%D1%86%D0%BE%D0%B2%D0%B5/%D0%B2%D0%B8%D1%86%D0%BE%D0%B2%D0%B5-%D0%B7%D0%B0-%D0%B2%D0%B0%D0%BA%D1%81%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%82%D 0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%82%D0%B8%D0%B2-%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%BD%D0%B0-%D0%B2%D0%B8%D1%80%D1%83%D1%81
Мобилните телефони да не би да ги проучвахме - веднага ги усвоихме.:icon_smile: Сега всеки е награбил по един, че и по два-три имат някои. Милиарди ги ползват, държат ги до черепа си или до сърцето и никой не умря доказано от облъчване. Сега чакам да чуя за доказано умрели от ваксината измежду милионите вече ваксинирани.
Светът се е фокусирал върху разрешаването на измислени проблеми, а истински глобалните са неглижирани. И в двата случая става въпрос за пари. Сигурен съм, че до няколко десетилетия всички ще са неизлечимо болни, но пък медицината ще е свръх напреднала и ще ни поддържа живи;). Не? Добре де, ще съществуват само електрически автомобили, от мрежата ще научавате че сте гладни или пък кога точно ви се спи и т.н. все "полезни" готини придобивки. А, да не пропусна, във всеки момент чрез чипа си ще знаете, дали в кошера не е пръднала случайно някоя пчела:laughing:
Който не му изнася светлото бъдеще, да гаси лампите и при динозаврите. Аз ще съм там:bigsmile:
Визирах отношението на хората към живота тогава.
Малък пример- човек започва да строи къща, влиза в гората,... избира най-кривите дървета и клони и това му е дървения материал. Ако дядовците от онова време можеха да видят, какво правим сега, щяха да станат на пумпали в гробовете си.
Грустная песня
Иори!
https://yandex.ru/video/preview/?fil...F1772138729934
,,Я влюблён в горы синие,
Но с печалью вздыхаю я:
Грустно мне, когда без тебя
Я за девять гор от тебя,,
П.П.Иори е река в Източна Грузия.
Дато Кенчиашвили, Бичико Наврозашвили, йоро.
https://yandex.ru/video/preview/?filmId=2644007341143933091&text=%D0%94%D0%B0%D1%8 2%D0%BE+%D0%9A%D0%B5%D0%BD%D1%87%D0%B8%D0%B0%D1%88 %D0%B2%D0%B8%D0%BB%D0%B8%2C+%D0%91%D0%B8%D1%87%D0% B8%D0%BA%D0%BE+%D0%9D%D0%B0%D0%B2%D1%80%D0%BE%D0%B 7%D0%B0%D1%88%D0%B2%D0%B8%D0%BB%D0%B8%2C+%D0%B9%D0 %BE%D1%80%D0%BE.&url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com% 2Fwatch%3Fv%3DEesZg1kq1XQ
П.П.Успях да намеря клипа
Да докладвам - 6 месеца след преболедуването на короната, онзи ден, във вторник преди обяд, се ваксинирах първа игла Пфайзер. В сряда сутринта ме наболяваше рамото, не много. В сряда цял ден не ми беше комфортно, но си вършех работата, към 19 ч вдигнах температура и ме втресе. Изпих един аспирин, препотих се здраво през нощта и днес сутринта съм вече в пълна форма. В момента наблягам на винце и мезе и ми няма нищо, само мястото на иглата е още леко болезнено. Ще докладвам след две седмици как е втората игла.
Аз вече съм с бустерна доза, нямам нищо против неваксинираните, ама като сте решили така поне слагайте по една маска. Аз дори и с ваксина винаги на обществени места съм с маска и то поради причината, че мога да заразя някой, а не че аз ще се разболея. Та искам само да кажа, че много познати и близки си заминаха, почти никой от тях не вярваше, че съществува нещо подобно, последно мой братовчед на 42 г. без каквито и да е придружаващи заболявания. Смъртта е мъчна и болезнена (задушаване, блокиране на органи и т.н.). Та молете се ако хванете нещо да го изкарате поне по- леко и се пазете.
Понеже не съм религиозен;):
Всеки превантивно трябва да се погрижи за имунитета си. Зеленчуци и плодове има достатъчно, времето е топло - чист въздух, аз си купих витамин "Д" и "Цинк", да се пазим от простуди, те намаляват имунитета. Всеки може да поговори с личния си лекар по тези въпроси.
При първоначални признаци - бърза и адекватна реакция. Това ще намали броя на тежките случаи на еденица заразени и болниците ще могат да се справят по-лесно.
Разбрахте, че се шегувам, нали?
Вие сте здравно осигурен и влизате в болницата за да бъдете лекуван. Да, да - ама не!- Петко Бочаров.
Носите пари и си плащате, и чакате да бъдете излекуван. "......." - Петко Бочаров.
Ще се окаже, че сте платили на погрешната "калинка", пък и кой връща пари на починал, та било и от Ковид-19.
В болницата нямало лекарства за лечение на ковид-19. Лекарства има, но те са в резерв за свои хора и богопомазани ( Ебах тая демокрация!!! ). Споко! Това не е проблем. Ще ви лекуват от нещо друго, според най-скъпата пътека и лекари, и сестри ще ви се усмихват умилително и с благодарност докато умирате!!!
Какъв кеф! А?
Честито!
Лекар - поредната мръсна дума в България.
П.п. Преди 1989г. образованието в Б-я беше на високо ниво в световен мащаб. След 30г. "преход", калинкаджийското висше образование не става и за основно от преди прехода. Това не съм го открил аз. Всички го виждате по телевизията - кандидати за изборите, журналисти, министри, президенти. Иначе по наглост не отстъпват. Нали трябва да са богопомазани. Много им е удобно така.
Аз съм с първа игла Астра, и втора Пфайзер. И от двете получих кратко втрисане и леко кратковременно неразположение. За около два дена всичко отшумя. Отношението ми към коронавируса е подобно на това както болестите и неприятелите по пчелите. Не знам кое колко работи, но ако не го направя превантивно, и повечето не иззимуват много ще ме е яд. Обаче, ако съм направил всичко необходимо, и въпреки това загубите са големи, то тогава ще съм спокоен. Така че, ако ми е писано да умра от съответния вирус, то с ваксина или не все тая . Ако мога да помогна с нещо на себе си и на обществото правя го.
Не съм антиваксър, но не съм и трансваксър. На кой ли му дреме?:laughing:
Т.е. нито съм ваксиниран, нито си мисля, че съм ваксиниран, нито ще се ваксинирам.
Това е мое мнение и не задължавам никого с него!
Аз го преболедувах съвсем скоро. От 5 години не ме беше ловил грип и гледах на този вирус с известно пренебрежение. Не се бях ваксинирал. Бях подготвен теоретично за срещата с него. Дори нарочно не се пазех, за да се заразя, да го преболедувам и да си извадя сертификат. Но вирусът се оказа по-сериозен, отколкото очаквах. Първоначално получих главоболие и вдигнах температура. Веднага престанах да се храня и преминах на воден пост. То и апетита ми изчезна. Благодарение на това, за около два дена главоболието отмина. Смъркането на солена вода ме предпази от хрема и възпаление на гърлото. Но въпреки това, в продължение на седмица, температурата не спадна. Не пих лекарства за смъкване на температура. На осмия ден, започнах да се храня и да пия антибиотик. След още три дена, температурата спадна и аз оздравях. Лошото е, че заразих майка ми и при нея нещата вървят по-тежко. Извадих си сертификат за преболедуване. Още не съм го използвал нито веднъж! Ходенето по барове, ресторанти и молове не ме привлича.
Ай, ся ми обясни, що осем деня не си ял?
Дай да видим и какъв е тоя "воден пост"?
Главоболието ти изчезна, понеже не си ял, или не си пил вода?
Как, аджеба не ти се възпали гърлото, като тяа вируси баш от там влизат?
На осмия ден, "жив - умрял" без храна пък подпукваш антибиотици??? Защо? Срещу какво?
Пък как си докарал до осмия ден без вода (само със смъркане)? Тя, температурата (както и диарията), обикновено обезводнява чиляка и без да е на "воден пост".
Човече, ти не си оздравял - ти си машина!
нищо не е случайно!!Прикачен файл 10806