Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 908

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Цитат Първоначално публикувано от Кразз Виж публикацията
    Тази ваксина е стрелба в тъмното. Да се изследват и проучат дългосрочните последици, на която и да е ваксина, са нужни между 5 и 10 години...
    Мобилните телефони да не би да ги проучвахме - веднага ги усвоихме. Сега всеки е награбил по един, че и по два-три имат някои. Милиарди ги ползват, държат ги до черепа си или до сърцето и никой не умря доказано от облъчване. Сега чакам да чуя за доказано умрели от ваксината измежду милионите вече ваксинирани.
    На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

VIP Автор
    Регистриран
    28.01.2021
    Пчеларски район
    общ.Севлиево, обл.Габрово
    Цитат Първоначално публикувано от agro Виж публикацията
    Мобилните телефони да не би да ги проучвахме - веднага ги усвоихме. Сега всеки е награбил по един, че и по два-три имат някои. Милиарди ги ползват, държат ги до черепа си или до сърцето и никой не умря доказано от облъчване. Сега чакам да чуя за доказано умрели от ваксината измежду милионите вече ваксинирани.
    Знаеш ли колко са болните от диабет в света? Наближават 500 милиона. И това са диагностицираните. Тези без диагноза са може би още толкова. И през годините нарастват и нарастват. И никакъв шум. Защо?

VIP Автор
    Регистриран
    30.08.2017
    Пчеларски район
    планета Земя
    Светът се е фокусирал върху разрешаването на измислени проблеми, а истински глобалните са неглижирани. И в двата случая става въпрос за пари. Сигурен съм, че до няколко десетилетия всички ще са неизлечимо болни, но пък медицината ще е свръх напреднала и ще ни поддържа живи. Не? Добре де, ще съществуват само електрически автомобили, от мрежата ще научавате че сте гладни или пък кога точно ви се спи и т.н. все "полезни" готини придобивки. А, да не пропусна, във всеки момент чрез чипа си ще знаете, дали в кошера не е пръднала случайно някоя пчела
    Който не му изнася светлото бъдеще, да гаси лампите и при динозаврите. Аз ще съм там

VIP Автор
    Регистриран
    28.01.2021
    Пчеларски район
    Цитат Първоначално публикувано от Pero Melifero Виж публикацията
    Светът се е фокусирал върху разрешаването на измислени проблеми, а истински глобалните са неглижирани. И в двата случая става въпрос за пари. Сигурен съм, че до няколко десетилетия всички ще са неизлечимо болни, но пък медицината ще е свръх напреднала и ще ни поддържа живи. Не? Добре де, ще съществуват само електрически автомобили, от мрежата ще научавате че сте гладни или пък кога точно ви се спи и т.н. все "полезни" готини придобивки. А, да не пропусна, във всеки момент чрез чипа си ще знаете, дали в кошера не е пръднала случайно някоя пчела
    Който не му изнася светлото бъдеще, да гаси лампите и при динозаврите. Аз ще съм там
    Не е нужно чак при динозаврите.Достатъчно е 100-120 г. назад. За съжаление няма как да стане.

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    ...100-120 г. назад. За съжаление няма как да стане.
    И не бива. Да се разгледа продължителността на живота тогава.
    На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

VIP Автор
    Регистриран
    28.01.2021
    Пчеларски район
    Цитат Първоначално публикувано от agro Виж публикацията
    И не бива. Да се разгледа продължителността на живота тогава.
    Визирах отношението на хората към живота тогава.
    Малък пример- човек започва да строи къща, влиза в гората,... избира най-кривите дървета и клони и това му е дървения материал. Ако дядовците от онова време можеха да видят, какво правим сега, щяха да станат на пумпали в гробовете си.

Заслужил Автор
    Регистриран
    30.04.2013
    Този пост е редактиран от asusat; 03.11.2021 в 07:39.

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Визирах отношението на хората към живота тогава.
    Малък пример- човек започва да строи къща, влиза в гората,... избира най-кривите дървета и клони и това му е дървения материал. Ако дядовците от онова време можеха да видят, какво правим сега, щяха да станат на пумпали в гробовете си.
    Грустная песня

Иори!

https://yandex.ru/video/preview/?fil...F1772138729934

,,Я влюблён в горы синие,
    Но с печалью вздыхаю я:
    Грустно мне, когда без тебя
    Я за девять гор от тебя,,

П.П.Иори е река в Източна Грузия.

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Аз съм с първа игла Астра, и втора Пфайзер. И от двете получих кратко втрисане и леко кратковременно неразположение. За около два дена всичко отшумя. Отношението ми към коронавируса е подобно на това както болестите и неприятелите по пчелите. Не знам кое колко работи, но ако не го направя превантивно, и повечето не иззимуват много ще ме е яд. Обаче, ако съм направил всичко необходимо, и въпреки това загубите са големи, то тогава ще съм спокоен. Така че, ако ми е писано да умра от съответния вирус, то с ваксина или не все тая . Ако мога да помогна с нещо на себе си и на обществото правя го.
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Не съм антиваксър, но не съм и трансваксър. На кой ли му дреме?
    Т.е. нито съм ваксиниран, нито си мисля, че съм ваксиниран, нито ще се ваксинирам.
    Това е мое мнение и не задължавам никого с него!

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •