Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 908

Преглед на хибрид режима

Заслужил Автор
    Регистриран
    11.06.2014
    Пчеларски район
    с. Черни осъм, общ. Троян
    Аз вече съм с бустерна доза, нямам нищо против неваксинираните, ама като сте решили така поне слагайте по една маска. Аз дори и с ваксина винаги на обществени места съм с маска и то поради причината, че мога да заразя някой, а не че аз ще се разболея. Та искам само да кажа, че много познати и близки си заминаха, почти никой от тях не вярваше, че съществува нещо подобно, последно мой братовчед на 42 г. без каквито и да е придружаващи заболявания. Смъртта е мъчна и болезнена (задушаване, блокиране на органи и т.н.). Та молете се ако хванете нещо да го изкарате поне по- леко и се пазете.

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Цитат Първоначално публикувано от viktor tit Виж публикацията
    ....Та молете се ако хванете нещо да го изкарате поне по- леко и се пазете.
    Понеже не съм религиозен:
    Всеки превантивно трябва да се погрижи за имунитета си. Зеленчуци и плодове има достатъчно, времето е топло - чист въздух, аз си купих витамин "Д" и "Цинк", да се пазим от простуди, те намаляват имунитета. Всеки може да поговори с личния си лекар по тези въпроси.
    При първоначални признаци - бърза и адекватна реакция. Това ще намали броя на тежките случаи на еденица заразени и болниците ще могат да се справят по-лесно.

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Цитат Първоначално публикувано от zapstojan Виж публикацията
    .....и болниците ще могат да се справят по-лесно.
    Разбрахте, че се шегувам, нали?
    Вие сте здравно осигурен и влизате в болницата за да бъдете лекуван. Да, да - ама не!- Петко Бочаров.
    Носите пари и си плащате, и чакате да бъдете излекуван. "......." - Петко Бочаров.
    Ще се окаже, че сте платили на погрешната "калинка", пък и кой връща пари на починал, та било и от Ковид-19.
    В болницата нямало лекарства за лечение на ковид-19. Лекарства има, но те са в резерв за свои хора и богопомазани ( Ебах тая демокрация!!! ). Споко! Това не е проблем. Ще ви лекуват от нещо друго, според най-скъпата пътека и лекари, и сестри ще ви се усмихват умилително и с благодарност докато умирате!!!
    Какъв кеф! А?
    Честито!
    Лекар - поредната мръсна дума в България.

П.п. Преди 1989г. образованието в Б-я беше на високо ниво в световен мащаб. След 30г. "преход", калинкаджийското висше образование не става и за основно от преди прехода. Това не съм го открил аз. Всички го виждате по телевизията - кандидати за изборите, журналисти, министри, президенти. Иначе по наглост не отстъпват. Нали трябва да са богопомазани. Много им е удобно така.

VIP Автор
    Регистриран
    28.01.2021
    Пчеларски район
    общ.Севлиево, обл.Габрово
    Цитат Първоначално публикувано от zapstojan Виж публикацията
    Понеже не съм религиозен:
    Всеки превантивно трябва да се погрижи за имунитета си. Зеленчуци и плодове има достатъчно, времето е топло - чист въздух, аз си купих витамин "Д" и "Цинк", да се пазим от простуди, те намаляват имунитета. Всеки може да поговори с личния си лекар по тези въпроси.
    При първоначални признаци - бърза и адекватна реакция. Това ще намали броя на тежките случаи на еденица заразени и болниците ще могат да се справят по-лесно.
    Една лъжица прашец на ден прави имунитета "железен". ( А и не само него)
    И замества успешно почти всички препарати от аптеката, ако става въпрос за превенция и профилактика.

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Цитат Първоначално публикувано от Кразз Виж публикацията
    И замества успешно почти всички препарати от аптеката, ако става въпрос за превенция и профилактика.
    Да пием за железните неща и да си пожелаем по-рядко да омекват!

VIP Автор
    Регистриран
    28.01.2021
    Пчеларски район
    общ.Севлиево, обл.Габрово
    Цитат Първоначално публикувано от Кразз Виж публикацията
    "Замърсената околна среда, глобалното затопляне, промените в климата, постоянната интоксикация, неправилното хранене, всичко това доведе до масов срив на имунната ни система. Фармацевтичната промишленост в стремежа си за по-големи печалби непрекъснато бълва продукти с често пъти съмнително качество и ефект и така ухажван, потребителят често пъти греши в избора си."
    Цитираният е д-р Велимир Мъжкаров.
    Цитата е от книгата на д-р С. Младенов и М. Радосавович- "Лечение с пчелни продукти АПИТЕРАПИЯ и основи на пчеларството".

Заслужил Автор
    Регистриран
    30.04.2013
    Ето за имунната система

https://www.facebook.com/watch/?ref=...50031517027784

Почетен Автор
    Регистриран
    27.05.2014
    Пчеларски район
    русе
    нищо не е случайно!!Щракнете върху изображението за по-голям размер

Име:	255546360_6422818644425961_924264294389026152_n.jpg
Прегледи:      63
Размер:	126.7 KB
ID:	10806

Почетен Автор
    Регистриран
    17.04.2021
    Пчеларски район
    Брезово
    Цитат Първоначално публикувано от Илиев Виж публикацията
    нищо не е случайно!!Щракнете върху изображението за по-голям размер

Име:	255546360_6422818644425961_924264294389026152_n.jpg
Прегледи:      63
Размер:	126.7 KB
ID:	10806
    Така е!България на три морета!

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от Angel Yosifov Виж публикацията
    Така е!България на три морета!

Намирисвами Майсторе на ВМРО нещо у твоя пост.
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 3 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 3 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •