Е как да няма особенно значение. То според теб, всеки може да си пише тук от някого от името или от негово, да изказва компетентно мнение и в един момент опс... това не съм аз, ами филанкишията
Преглед за печат
Е как да няма особенно значение. То според теб, всеки може да си пише тук от някого от името или от негово, да изказва компетентно мнение и в един момент опс... това не съм аз, ами филанкишията
Вчера в Плевен лично се срещнах с Кисов и с брат му. Тяхната версия е, че мненията са писани от служител на тяхната фирма, с който те са влезли в някакъв конфликт. Това не ни засяга и не е наша работа. Според Кисов в написаните мнения има издадена някаква важна вътрешнофирменна информация, и всъщност това е било основанието да поиска изтриването на постингите. Самият Кисов вероятно не ги е прочел всичките, защото ми поиска да ги извадя от архива и да му ги пратя. Аз му обещах да го направя. Ако обаче се окаже, че няма никаква важна тайна, а това ще се разбере в следващите дни, тогава ще върна постингите в публичното пространство и само ще сменя името на автора, за да не се петни това на Кисов.
Ами това вече се случи на вчерашната среща в Плевен - Наистина няколко от вождовете се изказаха и си направиха самокритика от типа "Много се старах през годините, но сега осъзнавам, че не съм успял да направя кой-знае колко." Също така и в първоначалното изказване на Мишо Михайлов имаше елементи на разграничаване от Ганчо и от доцента, както и предложения за бъдещите гласувания да стават така, щото гласа на всеки да тежи толкова, колкото пчелари има зад него. Това беше и моето виждане, както и в тази насока бяха предварителните разговори, които водихме на входа на заседателната зала с няколко човека. В тази насока бяха и доста от изказванията на различни други колеги. Може би това е начина да ограничим властта на Ганчо и доцента - нека да си присъствуват в каквито си искат организации и работни групи, но гласа им да тежи много малко, защото зад тях не стои почти никой.
Колкото до Ганчо и доцента - още в самото начало на заседанието те обявиха, че не желаят да присъствуват на този цирк, и станаха и напуснаха залата. Причина за това беше и колегата Bee Varna, който се представи доста нервно и емоционално. Наистина в началото той създаде цирк, с който настрои цялата зала против себе си, включая и хората, които го поддържаха. Дори за момент си помислих, че той е истинския платен провокатор. Буквално се опита да провали заседанието, като се намесваше на микрофона, непрекъснато прекъсваше Михайлов, сърдеше се - а бе голямо шоу. Стигна се до там всички от залата да започнат да му крещят. Много излишни емоции, но това беше класифицирано от Ганчо като цирк (което си беше самата истина) и той напусна залата. Аз лично си мисля, че просто Ганчо си търсеше повод за напускане, и щеше да го направи със или без Bee Varna.
Така или иначе аз не си спомням всичко до последната дума, но има записано видео, което ще бъде качено в You Tube - от мене докато ми свърши батерията на GSM-a и още от един колега, който не го познавам, но който успя да запише всичко на 100%.
Дори и да има такава, нищо не пречи постовете да бъдат цензурирани и "фирмената тайна" да бъде отстранена.
Ако пък става въпрос за преписки от документ, който по принцип не би трябвало да се разпространява, то щом самата информация не представлява "тайна", то не би трябвало да е проблем постовете да не бъдат изтривани.... Освен ако въпросния документ не е пълен със неверни (манипулирани) данни и публичното му разпространение би дало възможност за тяхното изобличаване.
Като ги четях (коментарите на "Кисьов") не видях неща от които можеха да бъдат квалифицирани като "Строго Секретно". Той "говореше" общи почти неща. Пък знам ли аз съм едим маняк пчелар.
Bee Varna няма ли си човешко име? Нали уж говорите за прозрачност.
Нали си "модератар" - и като такъв се предполага, че следиш темите по-изкъсо. Защото поне на няколко места в други теми стана ясно името му, дори и той се представи като се изказваше, има го на видеозаписа. Името му и Вечислав или Вячислав - нямям си на идея кое е правилното. За фамилията ще се разровя...
Bee Varna - Вечислав Нурайски.
Въпроса не е дали аз му знам името. Но като се говори за прозрачност, нека хората се назовават с имената им, а не с измислени такива.
П.с. между другото, името е Вячеслав Коврайский. Поне така се е представил.