Можете ли да изготвите някакъв документ или официално протестно писмо?
Преглед за печат
Можете ли да изготвите някакъв документ или официално протестно писмо?
Поредната лъжа на Мишо Михайлов. Абе този човек може ли да изкара поне един ден, без да излъже или измами някого?
Цитирам статия във fermer.bg: http://www.fermer.bg/пчелари-се-събр...news12073.html
Пчелари от седем браншови пчеларски организации се събраха в новия Обединен български пчеларски съюз (ОБПС). Сдружението бе учредено преди дни, а за лидер е избран инж.Михаил Михайлов.
В новото сдружение влизат:
- Национална научна асоциация по пчеларство
- Национална развъдна асоциация по пчеларство
- Национална асоциация на пчеларите професионалисти
- Национална браншова асоциация "Български пчеларски съюз"
- Български пчеларски съюз 1899
- Сдружение за биологично пчеларство
- Съюз на българските пчелари
Организациите с удебелени букви твърдо НЕ СА УЧРЕДИТЕЛКИ !!!
Котларски е присъствал, но като физическо лице. Като юридическо лице няма право, защото организацията му е нелeгитимна.
Организациите на Ганчо, доцента и Стефан Стефанов твърдо не подкрепят организацията на Мишо и не са присъствали на учредителното събрание. Започвам да си мисля, че Мишо отново се кани да фалшифицира протокола. Това при него вече се превръща в болестно състояние....
Абе голям измамник се оказа този Мишо. Не мога да повярвам докъде е стигнала наглоста му...... Ами че утре ще обяви че и аз съм му станал член заедно с цялата конфедерация - ха-ха...
Според мен ФЕРМЕР БГ са си насосали статията,както им падне.Жените пчеларки ,никога не са се присъединявали.Не вярвам Мишо да го е казал това,но ако го е казал........
Като редови член на ННАП, се обадих на проф. Цанков- как стоят нещата с участието ни и защо трябва научната асоциация да си губи автономността? Той каза- аз решавам и съм се разбрал с .. и т.н. Членовете на ННАПП не сме много и можеше да се съберем и решим, кое е добре за момента, защото сега професора стана патерица на ОБПС. Няма лошо- и сам война си е войн! Успех професоре!!!!!!
Lena от написаното в статията излиза, че ти се явяваш като представител на две организации. Нека те попитам НСЖП кога и по какъв начин ти даде мандат да ги представляваш. Същото важи и за организацията в Търговище.
Може би и ако господин Матеев , както се пошегува ,беше станал член на организацията на Мишо заедно с конфедерацията вероятно щеше да има обединение , а не разединение.
Ако доцента и Ганчо има на какво да се присмиват то това е именно това разединение.
Димитър, никога не съм членувала в НСЖП, за мен лично, съществуването на такава организация е нелогично, жените пчеларки не са рядкост, аз членувам и представлявам ЕДИНСТВЕНО Общински браншови пчеларски съюз- Търговище. Мандата ми е четири годишен и е даден единодушно на отчетно-изборно събрание на дружеството на 29.03.2013 г. Изричното условие за делегатите на пчеларските сдружения бе, да имат протокол от събрание на УС на съответните дружества, което и спазих. Никога не действам на своя глава или без изричната подкрепа на колегите си!