ЕС? И ЕС са същите баламурници, че и по - големи. ;)
Преглед за печат
Тъй ли стана, вашата м@м@! Значи хем не ви се става в 5, хем гастарбайтерите от източна европа ви пречеха?
Ха сега ни яжте балканските геги!
https://m.24chasa.bg/novini/article/8527152
Пак ще отидат наще хора. Но дано да им се промени мисленето на гордите британци, и да разберат, че тези които работят по полетата им подпомагат тяхната икономика и най - малко едно уважение към труда на тези хора.
Как да ги уважават като там нашите хора работят за пари за, които местните не си мърдат задниците?Съвсем друг е въпроса , че тия никакви за ингилизите пари са огромна сума за нас.
п.п. София няма паметник на невинните жертви на варварските бомбардировки.Но има паметник на убиеца им.Е какво уважение ще искаме от другите като ние самите не се уважаваме?Какво символизира паметникът на съветската армия?Когато издигаш паметници на враговете си и забравяш собствените си жертви как да те уважават?
Прав си приятелю 2008 година и аз ходих на студентска бригада. И знаеш ли как ме посрещнаха първо всички българи ни оделиха в страни(понеже полета имаше много британци завръщащи се от почивка по нащо черноморие, отвратително се държаха като прасета) разровиха багажа за цигари и алкохол и когато не намериха нищо ми върнаха паспорта и ми вика дебелата грозна англичанка шибани имигранти!
Събирали в Европа пари за ваксина и събрали 7,4 млрд Е. Ние съобщаваме, че сме участвали със 100 х Е. По-добре да не го бяхме съобщавали - на фона на общата сума е все едно, че ни няма. Какво, ваксината ли не ни е важна или не можем да съберем барем по едно евро на човек?! Ама ако създадат ваксина, ще сме първите на опашката, и на нас да дадат ще искаме. Е, как да ни уважават, като сме обикновени селски тарикати.
Аааа не сме селски, а градски тарикати.
А ти как мислиш? Има ли ни?
Знам че си оптимист и съответно отговора ти.Но твоя оптимизъм се захранва от иерархичното ти положение в обществото(ако го има )на работодател.Много скоро наистина няма да ни има. Ще оставим една азбука на която пишат и монголоидните раси.Но ще се пише -ИМАЛО ЕДНО ВРЕМЕ и т.н. Така е агро,когато един мутрагеньо се прави на спасител като Христос и ние всички викаме "осанна,ВЕЛИК СИ".
https://kanal3.bg/news/126598-Bezmil...a-s-obvineniya
Егати отношението към старите хора. Заради една котка. Вярно, че и тя е живо същество, но отношението към хората е по - грозно. Какво направиха на кучето което нахапа детето преди седмица? Какво правят за тормоза над възрастни хора и деца в домовете? Всичко се прикрива. Снощи съм ставал в 4 часа да хвърлям орехи по една кучка, която се навърта около жилището ми, че не спря да лае. Ако имах с какво да я гръмна, нямаше да ми мигне окото. Който толкова ги харесва животните да си ги взема в къщи и да ги гледа, но да не пречи на останалите на които не им е до тях. Да вземем и ние да вкараме пчелите в жилищата си? А не. Ние трябва да се изнасяме извън населените места. Ще търпят, аз как им търпя котките, кучетата и разни там твари. Еееееей, това България вече май не е за хора. Толкова тъпотия я няма никъде.
За съжаление, полицията е най-малкия ни проблем в нашата държава, ако не се вдигнем всички и не махнем цялата сган в нашия парламент няма да се оправим.
Повечето хора предлагат само толкова. Да ги махнем, да ги изхвърлим, да ги осъдим, да ги... елиминираме... Пълно със хейтъри в соц. мрежите. Платени или хоби, пълно е. Защо никой, с изключение на старите политически вълци, не каза кой ще ги смени, не предложи алтернативен екип,, кои са читавите хора, готови да седнат на парещите столчета и да свършат по-добре работата си? Спомнете си полови година протести срещу соцтарикатите на Орешарски. Оставиха властта не когато желаеше народа, а когато си опекоха баницата и бяха готови за това. Малко хора знаят, как протестите и контра протестите започнаха да се режисират активно. Сега пак се скача безидейно и ако се тръгне пак без подготвен екип, народа ще бъде яхнат отново, одма!
Пак го казвам: - всичко ще се оправи, когато новата власт взема главите на старата.
Това със вземането на глави /доста глави/ мисля, че е играно, ама кой знае какво не се е случило в битието българско. Прогресът се случва бавно, първо в главите на хората, чак впоследствие и в законите. Ето ви го от българин написано:http://www.slovo.bg/showwork.php3?Au...ID=648&Level=1 и сякаш че днес е писано.
"Битието определя съзнанието." Ако управляващите не бяха "богопомазани", а отговорни хора , в смисъл отговарящи за действията или бездействията си, нещата щяха да са други.Наблюдавайте какво ще се случи с престъпника оставил 100 000 човека без вода за пиене, екс министър Нено Димов. blush;
Предложения за екопрактики: Услуга „опрашване“, подвижно пчеларство и отглеждане на медоносни растения https://agroclub.bg/news/%D0%BF%D1%8...Xv09-erEWrBl3s Сега е момента да искаме справедливи субсидии ,а не да бъдем зависими от тези които ни тровят!
Научно доказано е,че НАД 90% ОТ педитата се пръкват поради близкородствено кръвосмешение.А от време оно,за да се запази фамилното богатство,се ........близкородствено.
Таааа "синята кръв" се търси на "другия бряг"За това са и толерирани.
Ха, спрете се де.
Затвор за разпространение на отрови, тровещи пчелитеhttps://www.monitor.bg/bg/a/view/zat...u4Ugy8nFG7X-cQЦитат:
Правителството одобри проект на Закон за изменение и допълнение на Наказателния кодекс, като една от промените е, че се криминализира производството и разпространение на неразрешени и фалшиви продукти за растителна защита.
Предвидено е и наказание до 4 г. лишаване от свобода и глоба от 2 до 4 хил. лв. за пренасяне на продукти за растителна защита през границата на страната, когато извършеното не представлява маловажен случай и е в нарушение на установения ред.
„През последните години в практиката се наблюдава зачестяване на случаите на нелегален внос и разпространение в страната на неразрешени и фалшиви продукти за растителна защита. Тези продукти съдържат забранени за употреба в Европейския съюз и в България субстанции, които са опасни за здравето и живота на хората и животните (пчелите) и имат дългосрочно негативни последици за околната среда“, пише в мотивите към проекта.
Много впечатляващо, ама само заглавието.
"Предвидено е и наказание до 4 г. лишаване от свобода и глоба от 2 до 4 хил. лв. за пренасяне на продукти за растителна защита през границата на страната, когато извършеното не представлява маловажен случай и е в нарушение на установения ред."
"Правителството одобри проект на Закон...."
Що ми звучи идиотски. Май повече ми звучи олигофренски!
1. Нали България е парламентарна република?
2. Нали министрите дават отчет за работата си в парламента, по времето за парламентарен контрол?
3. Нали в парламента се създават закони?
4. Как правителството ще контролира работата на парламента?
И още!
"КОМЕНТАРИ
Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни."
Доста нагло ми звучи последния цитат!!!
Няма ли да се носи съдебна отговорност за манипулиране на общественото мнение, или ще се крият зад т.н. "Свобода на словото".?
Това тяхното не е нито свобода на словото, нито свобода на мисленето!
Това си е чиста проба злоупотреба със словото или със "свободата на словото"
Ако имах власт, подобни сайтове бих ги баннал за винаги! Злоупотребата им със свободата на каквото и да било е очевадна!
Журналистите имат права, но трябва да имат и отговорност. :rtfm:
П.п. Простете за емоцията! Забравих, че живеем в бЪлгария.:mad:
А ти за къде имаш в предвид? Поясни се, ако това не се отнася за форума, като място на контакт. Защото аз имам контакт с теб и тия двама-трима ТУК, във форума. Нямам честта да се познаваме лично. Виж ако в поста си визираш всички пчелари в БГ, вероятно бих попитал кога проведе социологичното проучване? ОК?
Боян Палов: "Малко ми е странна тази позиция на пишещите тук 5-6 човека да говорят от името на всички пчелари в България, без някой да ги е оторизирал или упълномощил за това, а когато трябва да се защитават интересите на пчеларите пред институциите или на площада ги няма никакви. За мен анкетата във фейса тежи много повече от жалкия ви плач."
ИПМ: Не си ли чувал израза"Мълчанието е знак на съгласие,но не с теб"
Общо на линия са 404 потребители :: 29 регистрирани, 6 скрити и 369 госта ;) :lol:
Нещо почнаха да се повтарят нещата. :laughing:
Ако "тук" значи тук, значи че "фейса" не е "тук"?:cool:
Добре де, чудя ти се на мерака ненаситен, да се задяваш с пчеларите. Толкова ли не си намираш други занимания, та точно ние сме ти най на сърце. Вършееш всите форуми и фейс пчеларски групи. Какво всъщност и на кого се мъчиш да докажеш? Колко сме плитко мислещи, колко сме глупави, колко сме посредствени, колко сме примитивни или..?
Ей хора, спрете се, не е забавно. Това е форум, всеки пише каквото иска - дали се е откъснало от сърцето му или е с користна цел някаква - без значение. Ако не обижда и спазва правилата на форума - няма проблем. Но да се превръщат дискусии по обсъждани проблеми в лични нападки - това е грозна картина. Няма чисти при замеряне с кал - всички участници се оцапват.
Агро, какво да го правим, като тъй си е постлал. Влезе с гръм и трясък, с нападки и обиди. Е, няма такъв индивид как да бъде приет от масата, продължавайки с мисловните изблици. Абе седи, седи и на магарето чуш вика. Не го натискаме, а той звъни. Еее, айде стига де! Пробвай на лични да му влееш акъл. Дано успееш!
Не е и нужно, който иска, ще му сложи палеца. Това не променя принципа, че цивилизованите хора водят дискусиите си без лични обиди, па ако ще да се мразят и в червата. Когато някой започне да криви от споменатия принцип в публичен форум, на ход е модератора. Иначе редът се превръща в анархия, което е контрапродуктивно.
Един от модераторите - Аз, го озаптих известно време. Другите всички го пускаха по негово искане. Последно админа го пусна с мисълта, че ще е умерен с условие, ако не спазва договорката, той да го банне. Това не пречи и аз да го направя, но изчаквам. Та чакам моя ХОД.;)
Колега,
Дълги години търпях тоя паразит подвизаващ се под различни имена(ТСЦ; Боян Палов; Христофор... някой си) в пчеларските среди да мърси и насажда вражда между пчеларите.На принципа "разделяй и владей" обяви една част за тъпи (хоби) и друга за не толкова (професионалисти).Всичкото това с тайната мисъл не толкова тъпите да му станат клиенти и да им пробутва недомислиците си. И понеже с нормални приказки и нормално поведение от страна на колегите нищо не се постигна, от известно време преминавам на неговия тип на изказ и отношение.Само ,че насочени към него самия."На зло куче.Зъл прът!" е казал народа."Като не щеш мира.На ти секира!"
Знам, че пръските мръсотия попадат и върху мене, но повярвай ми. Заслужава си! Отърваването от паразити винаги си заслужава цената.