Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 721

Преглед на хибрид режима

Почетен Автор
    Регистриран
    02.02.2015
    Не можеш да седиш в твоя ъгъл на гората, чакайки другите да дойдат при теб. Понякога трябва ти да ходиш при тях. - Мечо Пух

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от barkov1982 Виж публикацията

"Sophia-Maria Duglass Власть идиотов
    Моей знакрмой в Германии дали просто 5000 евро на фирму и заставили купить новую технику
    А тут АЖ 200 гривен(6 евро) и куча бумаг
    И НЕ СТЫДНО ПИАРИТЬСЯ "

Мислех, че само БГ-ците не любят властта.

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    "Sophia-Maria Duglass Власть идиотов
    Моей знакрмой в Германии дали просто 5000 евро на фирму и заставили купить новую технику
    А тут АЖ 200 гривен(6 евро) и куча бумаг
    И НЕ СТЫДНО ПИАРИТЬСЯ "

Мислех, че само БГ-ците не любят властта.
    Батько Махно знаеш?
    Анархията е майка на реда. Славянинът е природен анархист.
    Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    https://kanal3.bg/news/126598-Bezmil...a-s-obvineniya

Егати отношението към старите хора. Заради една котка. Вярно, че и тя е живо същество, но отношението към хората е по - грозно. Какво направиха на кучето което нахапа детето преди седмица? Какво правят за тормоза над възрастни хора и деца в домовете? Всичко се прикрива. Снощи съм ставал в 4 часа да хвърлям орехи по една кучка, която се навърта около жилището ми, че не спря да лае. Ако имах с какво да я гръмна, нямаше да ми мигне окото. Който толкова ги харесва животните да си ги взема в къщи и да ги гледа, но да не пречи на останалите на които не им е до тях. Да вземем и ние да вкараме пчелите в жилищата си? А не. Ние трябва да се изнасяме извън населените места. Ще търпят, аз как им търпя котките, кучетата и разни там твари. Еееееей, това България вече май не е за хора. Толкова тъпотия я няма никъде.

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    https://kanal3.bg/news/126598-Bezmil...a-s-obvineniya

Егати отношението към старите хора. ... Толкова тъпотия я няма никъде.
    Това е родната полиция.Нейната сила е основно в такива действия.Я ги виж колко кротки и учтиви са когато идат в циганската махала.Ама там бият.Па и опищяват "еврогейския" съюз.
    Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от зуница Виж публикацията
    Това е родната полиция.Нейната сила е основно в такива действия.Я ги виж колко кротки и учтиви са когато идат в циганската махала.Ама там бият.Па и опищяват "еврогейския" съюз.
    Полиция? Това е всичко друго, но не и каквото трябва. Всичките са потънали в лайната, а тръгнали ред да ми създават. Примери няма да давам, че вие ги виждате ежеминутно.

Заслужил Автор
    Регистриран
    16.07.2016
    Пчеларски район
    Западен Вр.Балкан
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията

Егати отношението към старите хора. Заради една котка. Вярно, че и тя е живо същество, но отношението към хората е по - грозно. Какво направиха на кучето което нахапа детето преди седмица? Какво правят за тормоза над възрастни хора и деца в домовете? Всичко се прикрива. Снощи съм ставал в 4 часа да хвърлям орехи по една кучка, която се навърта около жилището ми, че не спря да лае. Ако имах с какво да я гръмна, нямаше да ми мигне окото. Който толкова ги харесва животните да си ги взема в къщи и да ги гледа, но да не пречи на останалите на които не им е до тях. Да вземем и ние да вкараме пчелите в жилищата си? А не. Ние трябва да се изнасяме извън населените места. Ще търпят, аз как им търпя котките, кучетата и разни там твари. Еееееей, това България вече май не е за хора. Толкова тъпотия я няма никъде.
    След свирепо сбиване между циганин и гей, Българският Хелзинкски Комитет изпадна в тежка дилема - не знае, кого да даде на прокурор.
    Реших да живея вечно. Засега всичко върви добре.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •