Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 721

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от agro Виж публикацията
    Ей хора, спрете се, не е забавно. Това е форум, всеки пише каквото иска - дали се е откъснало от сърцето му или е с користна цел някаква - без значение. Ако не обижда и спазва правилата на форума - няма проблем. Но да се превръщат дискусии по обсъждани проблеми в лични нападки - това е грозна картина. Няма чисти при замеряне с кал - всички участници се оцапват.
    Агро, какво да го правим, като тъй си е постлал. Влезе с гръм и трясък, с нападки и обиди. Е, няма такъв индивид как да бъде приет от масата, продължавайки с мисловните изблици. Абе седи, седи и на магарето чуш вика. Не го натискаме, а той звъни. Еее, айде стига де! Пробвай на лични да му влееш акъл. Дано успееш!

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    ...няма такъв индивид как да бъде приет от масата...
    Не е и нужно, който иска, ще му сложи палеца. Това не променя принципа, че цивилизованите хора водят дискусиите си без лични обиди, па ако ще да се мразят и в червата. Когато някой започне да криви от споменатия принцип в публичен форум, на ход е модератора. Иначе редът се превръща в анархия, което е контрапродуктивно.
    На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Не е и нужно, който иска, ще му сложи палеца. Това не променя принципа, че цивилизованите хора водят дискусиите си без лични обиди, па ако ще да се мразят и в червата. Когато някой започне да криви от споменатия принцип в публичен форум, на ход е модератора. Иначе редът се превръща в анархия, което е контрапродуктивно.
    Един от модераторите - Аз, го озаптих известно време. Другите всички го пускаха по негово искане. Последно админа го пусна с мисълта, че ще е умерен с условие, ако не спазва договорката, той да го банне. Това не пречи и аз да го направя, но изчаквам. Та чакам моя ХОД.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Един от модераторите - Аз, го озаптих известно време. Другите всички го пускаха по негово искане. Последно админа го пусна с мисълта, че ще е умерен с условие, ако не спазва договорката, той да го банне. Това не пречи и аз да го направя, но изчаквам. Та чакам моя ХОД.

Това какво общо има с темата?
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Това какво общо има с темата?
    И ти нямаш нищо общо с форумите, но какво да се прави? Знаеш по - малко от дедо Боян, но имаш пчели. Той знае повече от теб, но няма пчели. Та, какво общо имате с форума/ите? Пълните ги с глупости.
    Този пост е редактиран от Трендафил Дончев; 05.02.2021 в 13:14.

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    ...с мисълта, че ще е умерен...
    Аз нямам навика да помня точните изказвания на съфорумците, освен ако не е нещо практично и конкретно. Но винаги оставам с някакво впечатление след дискусиите. Основното ми впечатление е, че и двете страни в този конфликт / като чета - участниците са няколко човека/ имат еднакъв принос в отпочването на кавга. Просто не могат да се сдържат в коментарите си към някое мнение на противната страна. И настава тупурдия на няколко страници. Да се трият злобни нападки не е престъпление, тъкмо няма да си гледаме /четем/ сеира.
    На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Аз нямам навика да помня точните изказвания на съфорумците, освен ако не е нещо практично и конкретно. Но винаги оставам с някакво впечатление след дискусиите. Основното ми впечатление е, че и двете страни в този конфликт / като чета - участниците са няколко човека/ имат еднакъв принос в отпочването на кавга. Просто не могат да се сдържат в коментарите си към някое мнение на противната страна. И настава тупурдия на няколко страници. Да се трият злобни нападки не е престъпление, тъкмо няма да си гледаме /четем/ сеира.

Че за къв ...сме тука.Знания в унивирситета...Има хора от мен да знаеш Арго дето винаги си бутат гъзягите дето си ги мерят поне двама.Това или е сърбеж или е будеж...

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    https://bnt.bg/news/pchelarite-v-spo...92380news.html
    "Синдрома на празния кошер"Казва госпожата.Ами те пчелите не са като хората да умират в къщи.Всички знаем преди да умре пчелата какво прави.
    "13мил лв. Биле раздали на пчеларите".Хубаво,но били регистрирани 13хил. пчелари.Аз съм прост на акъл и може да греша,но ми излезе,че държавата ми дава на година 1000лв.Ами то осигуровките ми са 1400лв на година.И какво излиза,че аз подпомагам държавата,а не тя мен.Госпожата спомена за новата система,че трябва да се регистрираме и ако не се регистрираме нище сме биле виновни.Аз се регистрирах за да докажа,че тя не работи в Златарица.6 арендатора имаме,а само житото се пръска около 12-14 пъти.От 1 април-31май ще покажа колко пъти е трябвало да си затворя кошерите.Според мой сметки ще е над 40 пъти...За зимната смъртност що не се обявява те не знаят до колкото се подразбира.Е всички знаем защо не се обявява...

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията

"Основните промените в наредбата доведоха до значително подобряване на законодателството в сектор пчеларство и със създаването на електронна платформа за оповестяване на растително-защитните мероприятия. Целта е пчеларите незабавно да бъдат предупредени при провеждането на такива мероприятия, за да преприемат мерки за предпазване на пчелните кошери", подчерта тя.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    https://agri.bg/novini/poreden-udar-...ri-v-dobrudzha

Докато не се забранят последно ползваните препарати за пръскане - отърваване от проблема няма да има. Разните там начини за оповестяване е само по - яко задълбочаване на проблема и развързване ръцете на използващите тези отрови.

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •