Първоначално публикувано от
solaris60
Този път ще ти се обоснова, но следващия път като напиша "пълни глупости" отиваш и започваш да четеш. Разбрахме ли се? Та така: Как ще се пази от студ? Нима в кошера са на по - топло? Както знаеш или може и да не знаеш, има колеги които ги оставят на отворено дъно. Нещо подобно на това се получава. Как се пазят от неприятели? Както ще се пазят и в хралупата. Напада ги, взема си каквото му е необходимо и си тръгва.
Защо да не е пример за естествено състояние на пчелата? Какво и е естественото състояние на пчелата? ПРИРОДНОТО ЛИ?
Никой не може да те убеди, че не може да се засели там. Ами ти малко ми се вижда, че си неубедим. Защо да не може да се засели? Какво му пречи? Може да се засели на един гол клон и да започне да изгражда пити там. Казваш ще умре. Дали? Аз съм намирал паднал кошер в пчелин който не е под постоянни грижи, разделен на две. Това март месец. Според мен този кошер го е бутнало животно или силен вятър. И в двете половини имаше майки и пило. Отворени кой знае от кога? Предполагам, че може и така да е изкарал зимата, което е по достоверното. Как са изкарали зимата? Примери много, клипове също. Просто се зарови в литературата, в интернет, чети и всичко ще ти се изясни.