Колега, нямаш опит но си тертеплия.Твоята докато седи в бурето, моята свършва.Лошото е, че при мен на три години -веднаж бера джанки.Добре, че продават сини сливи.
Преглед за печат
ОТБОРА, ЗДРАВЕЙТЕ,
Когато ми се наложи преди няколко години да корегирам бях взел доста марки мин. вода. При мен се получи с Девин изворна (с розовият етикет), но гледам да не падам много с градусите. При по-нисък градус се усещат ароматите, търся компромисно решение. Гледам на мен да ми харесва! Гостите ако не им харесва ще пият по-малко. МАЙТАП! Когато съм черпил, или давал на някой, повечето казват, че им е силна. Въртя се около 45-48 градуса.
поздрави и НАЗДРАВЕ! Отивам да си долея, оппппа, изпил съм я, да си налея една за лека нощ! Г. Георгиев
Прикачен файл 5794Прикачен файл 5792Прикачен файл 5793Адашко ,ако я забравиш за повече от една година??А това на снимките класиката в жанра.
Адаш твоя кът за свещенодействие наистина е класика. Ако можеш да я забравиш 5-10 години още по-добре, но трябва да е в уморено буре.
А моята жена преди малко вика- за салата има ракия, но какво ще ядем?:bigsmile:
Слънчо, ако си мислим за едно и също вече не го яде! Пък и яз са назландисвам! Виж ракията е друго нещо. С нея си лекувам умората. Примерно върна се в къщи, кача се на тавана и почвам да се чудя какво да кусам от това дето са пратили колегите.