Тянка не си ме разбрал правилно. Домашната гроздова ракия е супер, но гроздова не джиброва и ако я забравиш минимум за една година в някое дъбово буре става еликсир- на оная ти работа да капне да я оближеш.
Тянка не си ме разбрал правилно. Домашната гроздова ракия е супер, но гроздова не джиброва и ако я забравиш минимум за една година в някое дъбово буре става еликсир- на оная ти работа да капне да я оближеш.
Ново изображение 640.jpgDSCF0548.jpgDSCF0550 640.jpgАдашко ,ако я забравиш за повече от една година??А това на снимките класиката в жанра.
Адаш твоя кът за свещенодействие наистина е класика. Ако можеш да я забравиш 5-10 години още по-добре, но трябва да е в уморено буре.
Комшията земеделец! Застанал отпред и продава салатка! Взех една да му помогна с пласмента. Един лев бройката, ама излезе салата за един взвод новобранци! Тука в къщи ми грачи една гарка, ма не е рошава. След малко също като в приказката, е почти де -гаргата започва да чурулика като славейче! А пък аз от мезе като на Ачката, оголвам зъби и ръмжа като вук. Абе почти като новогодишно шоу, ама от Хачо- като едно време! Смях! Наздраве!
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))