Апимел преди седмица вземаха пробина липа и обявена цена 6 лв. Сега намалиха на 5,5. Когато започнат да го вдигат меда кои знае колко надоло ще е цената. Някой осъществил ли е сделка с тях и на каква цена. Не говоря за вземане на проби.
Преглед за печат
Е ти сериозно ли ме питаш? Ако е твой служител /въпросният счети/, може даже и на центрофугата да се включва, хаха, как сте се спазарили или па направо на скоростния лост да скача, дет предлагат колегите. Ако е счетоводна фирма, каквото сте писали у договора, това ще прави. Разбира се че ще трябва да има първични документи и някой ще трябва да се грижи за това. Има ли на някой у форума това да не му е ясно??? И не мога да загрея Цеко като даде 5 буркана или 50 тенекии какво толко трябва да му смята тоз счетоводител??? И да гледа умно по екселската таблица. Ами имаш някаква дейност /производство, услуги, търговия/ - ами смятай си разходите за дейността и приходите от реализацията и това е. Какво - амортизации ли искаш да начисляваш, рентабилност на капитала ли те интересува или рентабилност на активите или какво? Разбира се кадърният счетоводител може да ти бъде много полезен и да ти докара /или да ти спести/ пари, ноо зависи от мащаба... Пак казвам, ако подаваш разни там декларации, справки по разните му институции и има някакви срокове дето трябва да се спазват и това те затруднява, тогава вече е друго нещо.
Хах, jordanova още не беше завършила и водеше на едни свинари тука от нашия край. Беше станала факир на разпад на свинско трупно, тва себестойности, тва рентабилности, мани, мани. Е, за късмет мисля че не им е давала съвети как да си гледат прасетата и как да ги колят:)
При нас има един колега със 100 кошера всяка година почва с 1к лева.Какво прави не знам,но мед вади и само мед и продава мисля че тоя лесно си прави сметката