При мен едната от неделния рой беше точно такава черна но само с една жълта ивица ще кажеш ,че е крастоска м/у оса и пчела.Дано са я приели ще я покажа.
Преглед за печат
При мен едната от неделния рой беше точно такава черна но само с една жълта ивица ще кажеш ,че е крастоска м/у оса и пчела.Дано са я приели ще я покажа.
Ти не можеш да си го направиш.Технологията е фабрична.Отиваш в аптеката и искаш нибет шикер и ти дават едно пликче с10–20 грама вътре.Използва се за остра,раздираща/магарешка/кашлица.Отчупва се парченце от големия кристал и се дава на детето да го смуче като бонбон.До 3–я ден кашлицата я няма,или е в по –лека форма.А от Турция вземаш десето кратно количество за същата сума.Не си спомням,последно купувах през 2008г. май,за американците.Ако го намеря в апартамента/рядко ходя сега/ще ти пиша на Л.С. за да ти го изпратя.Май се получи спам,но извинявам се,за да помогна.bow;
Добре,добре,мн.добре.Но,явн има разминаване при разчитането на моя пост.Аз говоря за технологичното производство на продукта небет шекер,затова написах,че не може да се прави в домашни условия.Вие,всички писали след поста давате рецепти в които се използва този продукт.Така,че колегата Ковалски няма да има нужда от превод,а направо ще използва рецептите следващата зима,ако има болен с остра ,раздираща кашлица/магарешка/.Дано да не се налага.Ама....а,знай ли човек.По–добре е да си ги запиши.
От къде тръгнахте и къде стигнахте? Та и аз да се намеся, като на всяко гърне похлупак :) Лека на магарешката кашлица е магарешко мляко (не вино). Не се бъзикам, а говоря самата истина.