мисълта ми беше че ако искат нови становища и подобни кой ща ни компенсира разходите
Преглед за печат
мисълта ми беше че ако искат нови становища и подобни кой ща ни компенсира разходите
славу богу още нямам ма май на там отивам с тия гениални промени ...
ами ако реша да си откажа ...
като четох промяната останах с убеждението че се иска разрешение от непосредствените ти съседи ако е така какво се случва ако парцела (пчелина) е на краен парцел имаш за съсед също пчелар и изоставен парцел за които дори и в кадастъра не знаят чия собственост е просто наследниците са неоткриваеми от първи брак на покойния собственик и т.н. т.н. а другия ти съсед е разделен от улицата... трябва ли да се иска съгласие от тоя от другата страна на улицата или не...
Значи аз, ти или някой друг ще търчи да търси някой си дето я го има, я го нЕма, а те мен не искат да ме потърсят и да кажат - ей, бай ...... ела да си вземеш парите от де минимиса, ами пак ме карат да търча и да търся документи от както казваш - майната си за да взема някой лев. Ако ще ме глобяват за нещо с една мижава квитанцийка ми вземат маса пари и аз лично трябва в някакъв къс срок лично да им ги занеса, а когато ще ми дават - 100 документа. Абе що си ги не заврете парите...... знаете къде.
Аз какво да кажа. На единя пчелин не мога да взема нито едно разрешение от съсед. Англичани(наследниците им трябва да търся), незаконен животновъден обект(изкукал боклук), кмет, изкукал дядо, собствениците са в чужбина(но биха ми дали, ако успея да ги намеря), но последния съсед е най-интересен - едно триъгълниче 10-15м2 с 10 собственика и се съдят от години с други 2-3 собственика от царско време. Съдът не може да им реши проблемите, а аз как да искам разрешение и откого. Отгоре на всичко на англичаните и тези с триъгълника ще им одържавят част от имотите, защото по план минава новия път(лъч над града).
Как да стане номера?
А това с цепенето на имотите, че сами да сте собственици на съседните го забравете. Няма да ви позволят да разцепите малки парцели.
Аз съм още по-зле. От 3 страни са улици, а от четвъртата е друг мой имот. Ще питате какъв е проблема. Ами той е, че едната улица ме дели от гробището. Там от кой да искам разрешение? sweating;