И при мен се отчетоха с по два магазина на Акацията а един влезна в роево състояние въпреки че напълни магазините. Но като цяло много добре за сега да видим по нататък как ще премине сезона
Преглед за печат
И при мен се отчетоха с по два магазина на Акацията а един влезна в роево състояние въпреки че напълни магазините. Но като цяло много добре за сега да видим по нататък как ще премине сезона
Добре е дошло при вас това роево състояние. Хем сте си извадили стоковия мед хем сте увеличили семействата.
Приноса май намаля ,дано последния дъжд пооправи нещатаbow;
Здравейте,
Аз,специално си нямам на идея. Планирал съм да ходя другата седмица. Не знам и какво ще заваря. Все още комшийката не ми се е обадила дали липата е пред цъфтеж!
Поздрави, Г. Георгиев
Има принос, но не е много. При мен няма липа, но в Монтана още не е цъфнала. Кошерите са много добре, тази година като няма акар е друга работата. Прегледах отводките на 33тия ден от 25 броя 15 оплодени майки и ги маркирах, 2 търтовки и 8 още не са се оплодили, мотаят се из кошера а не знаят че скоро идва слънчогледа. Хванах и цаката с маркирането и не се мъча като миналата година с клетките.
Как ги маркираш сега?