Бат Тянко, виж да уредиш една тубичка алжирка, като миналата година, че го дават захладняване другата седмица :-) :-):-)
Преглед за печат
Бат Тянко, виж да уредиш една тубичка алжирка, като миналата година, че го дават захладняване другата седмица :-) :-):-)
Баси и ловеца щом ще фърга за сервиз.Да не е на сватба.Сигурен съм,Даката няма да се изложи.....освен ако кучето му не е минало обучение при селския тъпънджия....Иначе аз вярвам,че ще пи от стъклена чаша....един ден.
Днес уволниха модернизаторчето г-н Дамянов,вярно че прекали малко но пък така и не разбрах кой обиди от Пловдив.Мисля че наказанието е много голямо за човек който е помагал на тоя форум и на доста пчелари/но това си е мое мнение/.Вярвам ,че на г-н Матеев не му е повлиял някой страничен фактор да вземе това решение и ще размисли да възстанови правата на г-н Дамянов
Малееее! То отде ще потече хубаво, ама аз веднага си представих откъде ще я пия!!!
Ами имаме си работа, да не сме айлякчии като теб. :ae:.
Като гледам остава само трибуквения да направят мод, а той здраво се напъва и ще сте си лика прилика.
ПП Голям ремонт му правят на тоя чат, добре, че не ремонтират космически кораб. Има си хора за всичко бе, оня спец по всичко, дето иска да си надскочи сянката, сигурно има ремонтен комплект за чата.
В една друга тема говорят за бизнеси където се къпели в пари.Да ама в България ще ти сложат сода каустик в сапуна.
ПП:Пиша тука,че там много се карат.
Да се карат! Имат много насъбрано, та за това? Тука повечето сме мъжкари, и е редно да прехвърчат искри. Ако си притеснен почвай салатата.
Не щото там един друг колега го направиха на салата.
Ами ще се карат като не мой да ни разберат:bigsmile:какво пишем.Аз например за фалит използвам друга дума:bigsmile:
Номера е тука да се отсява истината от сапунените истории, дето не са малко хич. Опита за въздействие посредством внушения също е доста развит тук.
Дака я кажи,разбра ли за гроздовата как се превръща в сливова?Че бат Тянко е жаден.
Колко пъти ти казах-чети.Върни се на 122 стр. най-отдолу и разбери...
Той може и от чушки да сърба. :laughing:
То само аз мога да сърбам от чушки:bigsmile:
Аз предлагам Даката за модератор! Щото ги разбира разните му там IP- та. А когато пише постинги, оставя често усещане, че е неразбран. Та и когато изтрие нещо, пак така....
Друмев, какво става, продаде ли си всичкия мед?
Нямам нищо против.Ще намалеят тия 123 страници:bigsmile:,че то по-добре да си направя 20бр 5 рамкови сандъчета да ги продам по-35лв и да си купя 100литра ракия :bigsmile:ще имам да пия всяка вечер 0,3гр за аперитив преди вечеря цяла година:bigsmile:
А дали информацията в целия форум остава собственост на Матеев? Или който я е писал, може да иска интелектуална собственост?
П.П. Аха, точка 16. Значи инфото как се гледат пчели, остава собственост на Матеев.
Момчета, ...
Имах планове да остана до Коледа. Но се промениха в движение.
Като почнах да пиша тук, мъжът ми ми каза: "ще те смелят, давам ти месец". Е, не позна, изкарах почти два. Даже вече съм "Потребител".:)
Но директният хейт ми е излишен и ще си го спестя. За съжаление пак простащината печели. Успех с опитите да се преборите с нея, явно е голямо предизвикателство...
Благодаря за съветите, за съдействието, за страхотния хумор!
Тук не са само две, но да ти отговоря на въпроса. Практикувам ги всичките с лекота, а и не само тези. Това като заяждане ли да го приема или и ти като един друг потребител - само си бърбориш. Тоест правиш си вятър на устата. Питам за да знам какво да практикувам. Надявам се да следиш мисълта ми и ще се сетиш на къде клони тя.
От доста време чета днес форума.Гледам по всички теми има горещи точки:bigsmile:Едвам се престраших да драсна два реда да не изгоря :bigsmile:
В тая тема за меда неща да се меша днес.Гледах вчера,че можем вече и по фейса да продаваме.
Жалко и тъжно за няколко месеца 2 ра дама която се престрашава да пише и си тръгва обидена и минава на страната на зрителите не ми се рови назад но мисля че друга дама скоро се престраши да пише и даде оригинална идея но дали скоро пак ще го направи тя или някой друг. И защо защото ...........коркът не бил дървесина подкрепено аргументирано.Имам възможността да познавам много пчелари и ако се загледате долу на потребителите има много ама много сериозни пчелари с много голям опит и брой кошери който имат пет постинга на кръст то и да пишеш много като мен пак не е добре ама ако само теглиш инфо. а не даваш май е по лошо ама най лошо е да се конфронтираш с обиди за няма нищо.
Г-жо ако издържите до Коледа може би ще разберете как да не ви се роят толкова много пчелите в рапицата но няма да ви го напишат в ефир поради ред причини Защо мислите отиде чата на ремонт.
Госпожата лично ще я помоля да се върне и се надявам, че в този форум наистина ще настане мир и спокойстви и ще се работи конструктивно. А останалите ще ги помоля да бъдат по толерантни. За което ще им бъда много благодарен. Надявам се да се вслушате в думите ми.
http://www.novsport.com/news2118281_1022.html
Един такъв мерак, ма напира отвътре- да стана скиор!
Ей,ама големи скиори се извъдихте.
Пак се бъгна форума за нула време изчезнаха 3 поста:bigsmile:
Лошо, защото това не ти помага при работата с пчелите. Точно ти, който постоянно говориш за това, колко пъти през годината са ти натровили пчелите, не трябва да хулиш колко захар се дава, защото точно ти, трябва да ХРАНИШ, ама да ХРАНИШ, за да възстановиш популацията възможно най-бързо.
Мисля, че съм ти го казвал, но пак ще ти го кажа лафа на бореца Осман Дуралиев: "Раната прай борбата, Партията рани - ний борим!"
Вярно е това но се дава когато има нужда.Аз мед от плодник не вадя освен за склада.
Калински и аз нямам спокойно:bigsmile:
Има, ама зависи какви екстри търсиш, защото има и свирки :horn:
От тиквата става страхотна трахана!
Мед търси! Меееееед! От бабини зъби! Тогаз ще захвърли и малкото дето и е останало. Че като са затъркаляме из тия преспи. Като са фъргами из тия шикани! Чудо! Как ще взима завоите, с тея голи кълки- не ща и да знам! Ша ма гонят полюциите посред нощ!
ЕЕЕх Душко Добродушков. http://www.znam.bg/com/action/showBo...36§ionID=5
След като са расли покрай кошерите може ли да се отвори във форума тема,,ПРОДАВАМ ТИКВИ ЦИГУЛКИ,,:bigsmile:аз май съм първия който гледа тикви м/у кошерите:bigsmile:
Ама да не са някой оризови че да запичат,че нашите прокарват:bigsmile:
Гледам тази сутрин каква гнусна атака е предприел К.Кисов във ФБ срещу Дони ! Стоя и се чудя тия хора морал нямат ли и какво ги озлоби чак толкова много ?! Резил !!!!
Я внимавай всички .. старшината дойде ! Миррррр...!
Дони е будител, а Кисов е едно меркантилно момченце. Дони назад да върви, а Кисов да тича пак не може да го стигне. Три години си купувам храна за пчелите от Кисов, но вече ще си купувам от друго място, а за майки да не говорим НИКОГА не бих си купил-това ще е моето наказание.