Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 8061

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от Георгиева Виж публикацията
    Момчета, ...
    Имах планове да остана до Коледа. Но се промениха в движение.
    Като почнах да пиша тук, мъжът ми ми каза: "ще те смелят, давам ти месец". Е, не позна, изкарах почти два. Даже вече съм "Потребител".
    Но директният хейт ми е излишен и ще си го спестя. За съжаление пак простащината печели. Успех с опитите да се преборите с нея, явно е голямо предизвикателство...
    Благодаря за съветите, за съдействието, за страхотния хумор!
    Жалко и тъжно за няколко месеца 2 ра дама която се престрашава да пише и си тръгва обидена и минава на страната на зрителите не ми се рови назад но мисля че друга дама скоро се престраши да пише и даде оригинална идея но дали скоро пак ще го направи тя или някой друг. И защо защото ...........коркът не бил дървесина подкрепено аргументирано.Имам възможността да познавам много пчелари и ако се загледате долу на потребителите има много ама много сериозни пчелари с много голям опит и брой кошери който имат пет постинга на кръст то и да пишеш много като мен пак не е добре ама ако само теглиш инфо. а не даваш май е по лошо ама най лошо е да се конфронтираш с обиди за няма нищо.

Г-жо ако издържите до Коледа може би ще разберете как да не ви се роят толкова много пчелите в рапицата но няма да ви го напишат в ефир поради ред причини Защо мислите отиде чата на ремонт.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
    Жалко и тъжно за няколко месеца 2 ра дама която се престрашава да пише и си тръгва обидена и минава на страната на зрителите не ми се рови назад но мисля че друга дама скоро се престраши да пише и даде оригинална идея но дали скоро пак ще го направи тя или някой друг. И защо защото ...........коркът не бил дървесина подкрепено аргументирано.Имам възможността да познавам много пчелари и ако се загледате долу на потребителите има много ама много сериозни пчелари с много голям опит и брой кошери който имат пет постинга на кръст то и да пишеш много като мен пак не е добре ама ако само теглиш инфо. а не даваш май е по лошо ама най лошо е да се конфронтираш с обиди за няма нищо.

Г-жо ако издържите до Коледа може би ще разберете как да не ви се роят толкова много пчелите в рапицата но няма да ви го напишат в ефир поради ред причини Защо мислите отиде чата на ремонт.
    Госпожата лично ще я помоля да се върне и се надявам, че в този форум наистина ще настане мир и спокойстви и ще се работи конструктивно. А останалите ще ги помоля да бъдат по толерантни. За което ще им бъда много благодарен. Надявам се да се вслушате в думите ми.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Пак се бъгна форума за нула време изчезнаха 3 поста

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Пак се бъгна форума за нула време изчезнаха 3 поста
    Смущенията са от трасето над Албания- както се казваше едно време!
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 6 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 6 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •