Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 121 от 807 ПърваПърва ... 2171111119120121122123131171221621 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 1,201 до 1,210 от общо 8061
    VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Бат Тянко, виж да уредиш една тубичка алжирка, като миналата година, че го дават захладняване другата седмица :-) :-):-)

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Баси и ловеца щом ще фърга за сервиз.Да не е на сватба.Сигурен съм,Даката няма да се изложи.....освен ако кучето му не е минало обучение при селския тъпънджия....Иначе аз вярвам,че ще пи от стъклена чаша....един ден.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от Ангел Йосифов Виж публикацията
    Блазе ви на вас с чашите.А питате ли ме какво ми е с буркан или паница,така нито една болежка немога да преборя.Ех Данчо,Данчо..

Ачка какво да правя като съм се насочил към пчеларството не към пекарството

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Цитат Първоначално публикувано от Ангел Йосифов Виж публикацията
    Баси и ловеца щом ще фърга за сервиз.Да не е на сватба.Сигурен съм,Даката няма да се изложи.....освен ако кучето му не е минало обучение при селския тъпънджия....Иначе аз вярвам,че ще пи от стъклена чаша....един ден.
    Той, Данчо е добър ловец. На един излет "два заека" ще удари. Хем улов хем сервиз

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Днес уволниха модернизаторчето г-н Дамянов,вярно че прекали малко но пък така и не разбрах кой обиди от Пловдив.Мисля че наказанието е много голямо за човек който е помагал на тоя форум и на доста пчелари/но това си е мое мнение/.Вярвам ,че на г-н Матеев не му е повлиял някой страничен фактор да вземе това решение и ще размисли да възстанови правата на г-н Дамянов

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от zapstojan Виж публикацията
    Той, Данчо е добър ловец. На един излет два заека ще удари. Хем улов хем сервиз

За първото си прав,но пък зайци не бия и малки прасета.Заменям семена от лофант за 6 ракиени чашки +2 кг дюли бонус

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    За първото си прав,но пък зайци не бия и малки прасета.Заменям семена от лофант за 6 ракиени чашки +2 кг дюли бонус
    Забравил съм кавичките. Ще редактирам поста.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от zapstojan Виж публикацията
    Забравил съм кавичките. Ще редактирам поста.

Аз редовно редактирам.Причината не я пиша защото беше хубавица и редовно ходих на частни уроци

Почетен Автор
    Регистриран
    27.04.2013
    Пчеларски район
    Варна
    Мисля че наказанието е много голямо за човек който е помагал на тоя форум и на доста пчелари/но това си е мое мнение/.
    Но пък Дамян ще има повече време за гаджето и купищата други неща с които се занимава.

Ще му честитя лично, възможно най-скоро.

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Аз редовно редактирам.Причината не я пиша защото беше хубавица и редовно ходих на частни уроци
    Във другата тема питах как от гроздова се прави сливова ракия......Взимаш едно шише гроздова и го изсипваш м/у гърдите на преподавателката.И от къде мислиш,че ще потече......та така гроздовата се превръща в сливова....и внимавай с джепането.

Страница 121 от 807 ПърваПърва ... 2171111119120121122123131171221621 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 3 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 3 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •