Дамянов ,това 4 Х 5 ме подсети нещо.В Карнобат ,колеги по тази схема скоро са реализирали 6,00лв.-кг.
Преглед за печат
Дамянов ,това 4 Х 5 ме подсети нещо.В Карнобат ,колеги по тази схема скоро са реализирали 6,00лв.-кг.
Рам -комерс.Това не беше ли Румен Милев ?
Тя работата е ЯСНА! Нали ти казах, че на някой им е светнала лампичката, а други още търсят ключа. Тези от Карнобат са взели само по 4000лв отгоре на калпак. (5000кг Х 0.80 = 4000лв)
За 4000 лева ще си стиснат ръцете доста колеги, но първо трябва да видят парите.
Аз намерих пазар за 6,60 за 23 000кг.Искат цял тир,но вече бях продал моя.Разбрах се да звънна като свърши сезона да ми кажат каква ще е цената тогава.
Всяка партида се номерира и срещу номера стой името на собственика на меда. Ако пълната пробата се прави в чужбина се дава обща проба понеже е много скъпа, ако всичко е наред сделката става, ако има проблем се прави вече индивидуална проба, но вече се знае какво точно се търси.
рамкомерс най фалшивата фирма в България .дойде в шабла взе проби от 30 колеги и резултата е че имат високо водно но има и 5 6 хубави проби .дойде г н павел и каза че ще вземе добрите проби но на цена с 060 ст по малко .този е племенник на милев собственика на рамкомерс.мога да дам още много потресаващи примера за рамкомерс за повечето колеги от нашият регион тая фирма е затворена страница.сега искат да си изпълнят договорите и затова дават мило и драго .помислете преди да решите че ще спечелите от тях.