Продавам около 50 бр. ДБ полски стиропорени кошери, заедно със семействата в тях. Точната бройка на кошерите и семействата ще я изясня до края на деня. Може да има и кошери без семейства. Днес ще направя инвентаризация на пчелина и в склада.
Причината за продажба е, че всички останали полски кошери, които имам, са с ЛР корпуси, и искам да се изчистя от тези, които са ДБ. Поради тази причина продавам както кошери без семейства от склада, така и тези със семейства от пчелина.
Цената на едно семейство без кошера (но с 10 бр. ДБ рамки) е 200 лева. Семействата ми са силни и с великолепен здравословен статус. Майките са миналогодишни. Всяко едно семейство е третирано есента и пролетта с НОЗЕВИТ+, а в момента в него има заредени лентички с БАЙВАРОЛ за почистване на акара (ако въобще го има).
Кошерите са от стария модел полски стиропорени на 3-4 години в следната комплектация:
1. Мрежесто дъно
2. ДБ плодник
3. Магазини - 2 броя
4. Подкапачна табла с дънни отвори, които могат да се използват или за вентилация, или за слагане на хранилки върху тях
5. Капак
Цената на една такава комплектация в ново състояние е 170-180 лева. Вижте каталога на страница 54:
http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&...89381419,d.ZWU
Аз я предлагам за 100 лева в състоянието, в което е. Има само леки козметични дефекти по боята, но по принцип такива кошери издържат на майтап по 15-20 години експлоатация.
Допълнително ако купувача желае, мога да доокомплектовам празните магазини с нови рамки с восъчни основи по цена 2.50 лева рамката или с пластмасови бургаски основи по цена 2 лева рамката.
Склонен съм да продам и само кошерите (без семействата). Не съм склонен да продавам само семейства - те са ми ценни и се съгласявам да ги продам само заради това да продам и кошерите.
Ако някой закупи на камара всичко, което го имам (кошери, магазини, рамки и семейства) ще му направя 10% отстъпка от общата сума.
При проявен интерес ми напишете Лично Съобщение с имената и телефона си, на който да ви звънна и да уточним подробностите.