Някой ако може да ми помогне да ми каже от къде мога да си купя лекарството Родовар.
Някой ако може да ми помогне да ми каже от къде мога да си купя лекарството Родовар.
Новото му име е Варостат-Р активно в-во амитраз, не ти го препоръчвам но щом си решил, може да го закупиш от пеликан.бг
http://pelikanbg.com/%D0%9B%D0%B5%D0...kanbg.tpl.html
Si sapis, sis apis. (Ако си умен, бъди трудолюбив като пчела.) Луций Аней Сенека
В добавка: Амитраз е крайно нежелано като присъстващо вещество в кошерите и пчелните продукти.По темата е писано много във форума.
Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!
"Варостат-Р" се произвеждаше преди повече от 15 години във Враца. От тогава не се произвежда в този град, но чувам че на опаковката пише че е произведен от производителя "Х" във Враца! Внимавайте - вероятно производството му е "гаражно" и според мен е опасно третирането с този препарат!
Working....
Не използвайте тези отрови
Много съм ви благодарен за информацията.Но през септември третирах с Темол.100 гр темол 100 гр спирт и 1 литър парафин със газова пушилка и от 70 кошера ми останаха 25 хвана ги акара.Сега третирах с родовар и дъното ми беше пълно с акар.Какво може да ми препоръчате да третирам щом родовара е опасен.Варовид+ също съдържа амитрас
There is a danger that by placing too much emphasis on external uniformity, we may lose the much more important objective of performance.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))