Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 98 от 419 ПърваПърва ... 488896979899100108148198 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 971 до 980 от общо 4190
    VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Цитат Първоначално публикувано от delta.e Виж публикацията
    Янчо , дали някой е извадил в двете области по 80 кг. от рапица ?
    Да не говорим по спомени на НЕочевидци .
    Чух едно , а перефразирах го на друго и т.н. .
    Гогол е отличен пчелар .
    Така , че няма място да го заяждате .
    Не знам, питай за подробности Дамян. Може да не е за тази година, а за друга. Мен ме интересуваше какви кг се добиват в тези райони. Дори да е преувеличено пак е някаква база за сравнение. Аз не споря за знанията му и никой не се заяжда с него. Той се заяжда с мене вече няколко години, бил съм лъжец, не съм помнел какво пиша и какво ли не още. В 90% от постовете му лъха на високомерие, завист и в отричане по негов си начин на всичко що не вярва, че може да стане. Ти май целия му живот е минал в, не съм аз виновен, виновни са другите.

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Цитат Първоначално публикувано от tarty Виж публикацията
    Не знам, питай за подробности Дамян. Може да не е за тази година, а за друга. Мен ме интересуваше какви кг се добиват в тези райони. Дори да е преувеличено пак е някаква база за сравнение. Аз не споря за знанията му и никой не се заяжда с него. Той се заяжда с мене вече няколко години, бил съм лъжец, не съм помнел какво пиша и какво ли не още. В 90% от постовете му лъха на високомерие, завист и в отричане по негов си начин на всичко що не вярва, че може да стане. Ти май целия му живот е минал в, не съм аз виновен, виновни са другите.
    Нямам намерение да питам Дамянов .
    Защо ли ?
    Имам много за споделяне .

Почетен Автор
    Регистриран
    13.03.2014
    Пчеларски район
    Търговище
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Смееш се ти,а на мен ми се плаче.Не зная как да го направя пак нормален кошер.Само пчели и мед има сега.
    Направо ме е яд защото ако беше слушал Tarty и беше сложил 4 магазина сега щеше да имаш 120 кг. липов мед.

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Как се измъкваш ?
    Като смок .

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Друмев, я напиши тук на всички, че имаш кошери с по 15-16 рамки пило и вадиш по 80 кг мед от кошер.
    И догодина тоя кошер и тая майка не стават за нищо. Освен ако не се намеси пчеларя. Ама и тогава не е сигурно. Тоя тупан сме го били ний.
    П.П. Иии голям цирк е ставало тук, и то безплатен.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от радо Виж публикацията
    Направо ме е яд защото ако беше слушал Tarty и беше сложил 4 магазина сега щеше да имаш 120 кг. липов мед.

Е аз умишлено не сложих.120 кг си е виж пилотаж.А аз още се уча да летя.Гледай ми завидил комшията и после пак в темата,,Защо умират най силните семейства през зимата,,

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Е аз умишлено не сложих.120 кг си е виж пилотаж.А аз още се уча да летя.Гледай ми завидил комшията и после пак в темата,,Защо умират най силните семейства през зимата,,
    Голям цирк ще е с БИО-то .

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от Валентин. Виж публикацията
    И догодина тоя кошер и тая майка не стават за нищо. Освен ако не се намеси пчеларя. Ама и тогава не е сигурно. Тоя тупан сме го били ний.

Не си прав за майката.Имам такива от 2015г.Дай като тая година всяка пък после ми гледай цирка/не се заяждам споделям/.Говоря за развитие на семейство не за добив на мед.

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Не си прав за майката.Имам такива от 2015г.Дай като тая година всяка пък после ми гледай цирка/не се заяждам споделям/.Говоря за развитие на семейство не за добив на мед.
    Чакай да вържа телефона за лаптопа да дръпна една снимка.
    Сори, на клип е и няма как да го кача, не е на снимка. Имам 1 майка на 4 години. На втората година беше на 2 плодника ДБ. Може да не е била на 15 пити пило ама 12-13 гаранция. В акацията даде 7-8 кила мед и после до слънчогледа само развитие. Тогава за годината приключи с 1 плодник ДБ мед и 3 магазина. После зазимя добре ама на другата година едва се съвзе до акацията. Помагах с пило и подхранване ама общо взето мъка. После даде 2 магазина в слънчогледа-като най нормален кошер. Така че и това ми е минало през главата.
    П.П. Пък и за какво ти е да развиваш семейство пък да не добиваш мед.

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Цитат Първоначално публикувано от Валентин. Виж публикацията
    Прав си, повечето пъти така става, загива есента още. Затова бях отворил тема- защо умират семействата дали най много мед? И досега нямам точен отговор, но има доста споделено за това. Тази година ще пробвам начин да успея да ги запазя, пък да ли ще стане само господ знае.

Страница 98 от 419 ПърваПърва ... 488896979899100108148198 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •