Чакай да вържа телефона за лаптопа да дръпна една снимка.
Сори, на клип е и няма как да го кача, не е на снимка. Имам 1 майка на 4 години. На втората година беше на 2 плодника ДБ. Може да не е била на 15 пити пило ама 12-13 гаранция. В акацията даде 7-8 кила мед и после до слънчогледа само развитие. Тогава за годината приключи с 1 плодник ДБ мед и 3 магазина. После зазимя добре ама на другата година едва се съвзе до акацията. Помагах с пило и подхранване ама общо взето мъка. После даде 2 магазина в слънчогледа-като най нормален кошер. Така че и това ми е минало през главата.
П.П. Пък и за какво ти е да развиваш семейство пък да не добиваш мед.
Прав си, повечето пъти така става, загива есента още. Затова бях отворил тема- защо умират семействата дали най много мед? И досега нямам точен отговор, но има доста споделено за това. Тази година ще пробвам начин да успея да ги запазя, пък да ли ще стане само господ знае.
При мен е 35 градуса и за това почивам. Пчелите работят много добре в това време, няма гроздове отпред, сега има добра поддържаща паша- ливада, слънчогледа ще цъфти към 10.07. След 17.00 ч. се образуват гроздове отпред, като се приберат от работа.
Е как цял ден пишем за етажната собственост и вентилацията.Но и триците и сламата помага през 3 дена.
![]()
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))