Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 80 от 193 ПърваПърва ... 3070787980818290130180 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 791 до 800 от общо 1925
    VIP Автор
    Регистриран
    28.10.2016
    Пчеларски район
    UK
    Цитат Първоначално публикувано от zapstojan Виж публикацията
    Пак мъгляво, неясно и в до болка познати ни стил!!!
    В същия стил, аз мога да кажа: Ти си елементарен представител на биологичен вид, срещан на планетата земя.
    Очаквах поне малко да ти е неудобно!
    Жалко!

Кой го каз ,кой го каза ?

Това за Освобождението на ГДР Ха-ха-ха.Голямо осбобождение беше.Турците от ГФР-то много добре ги освободиха .Особено германките.Отвсякъде ги освободиха.Голямо освобождение падна.Деведесте години.

Почетен Автор
    Регистриран
    24.07.2019
    Пчеларски район
    Харманли
    Това, последното изречение въпрос ли е?...
    Мисля, че е очевидно...
    ...И какво предлагаш в крайна сметка?
    Пределно ми е ясно, че едно абсолютно справедливо общество е утопия, но ми се иска, поне да не се оставяме така лесно да ни "зомбират". Независимо кой!...

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Цитат Първоначално публикувано от dvd111 Виж публикацията
    Мисля, че е очевидно...

Пределно ми е ясно, че едно абсолютно справедливо общество е утопия, но ми се иска, поне да не се оставяме така лесно да ни "зомбират". Независимо кой!...
    Не е баш очевидно ама нейсе.

Кой те зомбира?

Беше писал, че моите стремежи са да оплювам Русия.
    Обиждаш ме така. Това не са моите стремежи.
    Това са моите въжделения.
    Това, че сме пчелари не пречи да бъдем и поети!
    "Да живее международното положение!" - Филип Трифонов
    "С възникването на гардеробите, хаосът е бил подреден в тях и е възникнал порядъкът и порядъчния човек."

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Цитат Първоначално публикувано от batipej4o Виж публикацията
    Кой го каз ,кой го каза ?

Това за Освобождението на ГДР Ха-ха-ха.Голямо осбобождение беше.Турците от ГФР-то много добре ги освободиха .Особено германките.Отвсякъде ги освободиха.Голямо освобождение падна.Деведесте години.
    Къде ги видя тия турци?
    В края ма 2СВ не беше ли създадена страна наречена ГДР и принадлежща към соц-лагера?
    Те тогава Руснаците освободиха ГДР-то!
    Кой е освободитела на този свят? - Руснаците.
    Други освободители има ли? - Не!
    "С възникването на гардеробите, хаосът е бил подреден в тях и е възникнал порядъкът и порядъчния човек."

VIP Автор
    Регистриран
    28.10.2016
    Пчеларски район
    UK
    Къде ги видя тия турци?

Други освободители има ли? - Не!

Да.Братята ГФР освободиха братята ГДР от Руската окупация .С една дума прибраха си ги.(Падането на Берлинската стена)На практика се получи че за всеки остана по нещо.Заводите в ГФР-то си прибраха мъжете а за турците останаха ....(Тогава турците бяха 6 000 000).Не казвам че всички германки са такива но голямата част от тях спадаха към квалификацията - Голям гардероб обаче празен. Точно това е целта на държавите от ЕС.Постъпления на свежа работна сила от Украйна.Или меко казано ние ви дадохме свобода за да можете работите на воля .Точно както казал оня гръцкия свещеник.( В темата извън земни цивилизации ) 1/3 ще загинат , 1/3 ще избягат на запад и 1/3 ще се претопят.До колкото разбирам в ЕС думата роби е заменена с хора имащи право на работа.
    Този пост е редактиран от batipej4o; 30.03.2022 в 02:21.

Почетен Автор
    Регистриран
    17.04.2021
    Пчеларски район
    Брезово
    ....(Тогава турците бяха 6 000 000).
    През 2 СВ,Германия губи значителна част от мъжете си...../.До 80-те години на миналия век,по инфо на разветките,в Германия са се установили над 30милиона Турци,като всяко новородено е получавало немско име.....

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от Angel Yosifov Виж публикацията
    През 2 СВ,Германия губи значителна част от мъжете си...../.До 80-те години на миналия век,по инфо на разветките,в Германия са се установили над 30милиона Турци,като всяко новородено е получавало немско име.....
    Не са само турците там, доста по-сложно е. Германия отдавна не е населена от чисти арийци.
    След края на ВСВ Германия е разделена на 4 окупационни зони - руска, американска, английска и френска. На базата на руската зона, която е и най-голямата се създава ГДР, а на базата на американската, английската и френската се създава ГФР. Западен Берлин остава изолиран и със особен статут. След създаването на ФРГ франсетата изтеглят своя окупационен корпус, но на територията остават огромен американски и по-макък английски окупационни корпуси, а на територията на ГДР - многохиляден руски корпус. И така е до обединяването на двете Германии, когато и руснаците си изтеглят войските, но хиляди от тях се демобилизират и остават да живеят там. Нали се сещате за 50 години какво заплождане на германките е паднало?
    С турците нещата са по-особени. Те са икономически емигранти, идващи да живеят и работят там със семействата си основно в края на шейсетте и седемдесетте години, когато в Турция икономическата криза е жестока. Затварят се в обособени общности и живеят практически изолирани от германците поради етническите си и религиозни раличия.
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    ...До колкото разбирам в ЕС думата роби е заменена с хора имащи право на работа.
    Пак някакво шикалкавене.
    Мислиш ли, че в Русия няма маламашки?
    Защо не отиде в Русия, а отиде в UK да робуваш?

Почетен Автор
    Регистриран
    27.05.2014
    Пчеларски район
    русе
    .....
    Щракнете върху изображението за по-голям размер

Име:	277364124_5163739763664305_1238604213727685436_n.jpg
Прегледи:      28
Размер:	57.2 KB
ID:	11150

VIP Автор
    Регистриран
    28.10.2016
    Пчеларски район
    UK
    Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
    С турците нещата са по-особени. Те са икономически емигранти, ......
    Когато бях в Германия 91-93 г.Турците и особено кюрдите (да подчертая че кюрдите в Германия копират турците по всичко най лошо.И ако той не ти каже че е кюрдин или някой турчин не ти каже че оня е кюрдин няма да ги различиш.В главата им се въртят едни и същи мисли..Как да те излъже и да не ти плати.) Че един кюрдин разправял на един нашенец как германците обикаляли по поляните с камиони в Турция и предлагали на овчарите работа и квартира в Германия.А тези турски германци заченати в Германия те нямат нищо общо с придошлите.Като пример мога да дам синът на един познат който е роден в БГ но израсна в Германия.Самия той много пъти ми казва : Няма да го познаеш.Няма нищо общо с българите.Техния език говори, техните манджи харесфа и техните нрави има.Яввно гените на бългърина са склони към пречупване към усъвършенстване.

Пак някакво шикалкавене.
    Мислиш ли, че в Русия няма маламашки?
    Защо не отиде в Русия, а отиде в UK да робуваш?
    Здравей Стоянчо .Ще ти разкажа една случка ,Въляло дъжд и едно момче се скрило под стряхата на една къща.Видяла го бабата и го поканила в къщата на сухо.Дала му сладко и чаша вода (за тези които не знаят това е бил начин по който се посрещали гостите едно време.По принцип се давало бяло сладко)Бабата като всяка баба била много любопитна .Попитала го какъв е.Доктор съм бабо доктор съм.Бабата го погледнала и му рекла.Ееее синко защо не учи още малко че да станеш фершел като моя син.

Страница 80 от 193 ПърваПърва ... 3070787980818290130180 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 19 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 19 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •