Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 1925

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    28.10.2016
    Пчеларски район
    UK
    Цитат Първоначално публикувано от zapstojan Виж публикацията
    Пак мъгляво, неясно и в до болка познати ни стил!!!
    В същия стил, аз мога да кажа: Ти си елементарен представител на биологичен вид, срещан на планетата земя.
    Очаквах поне малко да ти е неудобно!
    Жалко!

Кой го каз ,кой го каза ?

Това за Освобождението на ГДР Ха-ха-ха.Голямо осбобождение беше.Турците от ГФР-то много добре ги освободиха .Особено германките.Отвсякъде ги освободиха.Голямо освобождение падна.Деведесте години.

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Цитат Първоначално публикувано от batipej4o Виж публикацията
    Кой го каз ,кой го каза ?

Това за Освобождението на ГДР Ха-ха-ха.Голямо осбобождение беше.Турците от ГФР-то много добре ги освободиха .Особено германките.Отвсякъде ги освободиха.Голямо освобождение падна.Деведесте години.
    Къде ги видя тия турци?
    В края ма 2СВ не беше ли създадена страна наречена ГДР и принадлежща към соц-лагера?
    Те тогава Руснаците освободиха ГДР-то!
    Кой е освободитела на този свят? - Руснаците.
    Други освободители има ли? - Не!
    "Да живее международното положение!" - Филип Трифонов
    "С възникването на гардеробите, хаосът е бил подреден в тях и е възникнал порядъкът и порядъчния човек."

VIP Автор
    Регистриран
    28.10.2016
    Пчеларски район
    UK
    Къде ги видя тия турци?

Други освободители има ли? - Не!

Да.Братята ГФР освободиха братята ГДР от Руската окупация .С една дума прибраха си ги.(Падането на Берлинската стена)На практика се получи че за всеки остана по нещо.Заводите в ГФР-то си прибраха мъжете а за турците останаха ....(Тогава турците бяха 6 000 000).Не казвам че всички германки са такива но голямата част от тях спадаха към квалификацията - Голям гардероб обаче празен. Точно това е целта на държавите от ЕС.Постъпления на свежа работна сила от Украйна.Или меко казано ние ви дадохме свобода за да можете работите на воля .Точно както казал оня гръцкия свещеник.( В темата извън земни цивилизации ) 1/3 ще загинат , 1/3 ще избягат на запад и 1/3 ще се претопят.До колкото разбирам в ЕС думата роби е заменена с хора имащи право на работа.
    Този пост е редактиран от batipej4o; 30.03.2022 в 02:21.

Почетен Автор
    Регистриран
    17.04.2021
    Пчеларски район
    Брезово
    ....(Тогава турците бяха 6 000 000).
    През 2 СВ,Германия губи значителна част от мъжете си...../.До 80-те години на миналия век,по инфо на разветките,в Германия са се установили над 30милиона Турци,като всяко новородено е получавало немско име.....

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от Angel Yosifov Виж публикацията
    През 2 СВ,Германия губи значителна част от мъжете си...../.До 80-те години на миналия век,по инфо на разветките,в Германия са се установили над 30милиона Турци,като всяко новородено е получавало немско име.....
    Не са само турците там, доста по-сложно е. Германия отдавна не е населена от чисти арийци.
    След края на ВСВ Германия е разделена на 4 окупационни зони - руска, американска, английска и френска. На базата на руската зона, която е и най-голямата се създава ГДР, а на базата на американската, английската и френската се създава ГФР. Западен Берлин остава изолиран и със особен статут. След създаването на ФРГ франсетата изтеглят своя окупационен корпус, но на територията остават огромен американски и по-макък английски окупационни корпуси, а на територията на ГДР - многохиляден руски корпус. И така е до обединяването на двете Германии, когато и руснаците си изтеглят войските, но хиляди от тях се демобилизират и остават да живеят там. Нали се сещате за 50 години какво заплождане на германките е паднало?
    С турците нещата са по-особени. Те са икономически емигранти, идващи да живеят и работят там със семействата си основно в края на шейсетте и седемдесетте години, когато в Турция икономическата криза е жестока. Затварят се в обособени общности и живеят практически изолирани от германците поради етническите си и религиозни раличия.
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    ...До колкото разбирам в ЕС думата роби е заменена с хора имащи право на работа.
    Пак някакво шикалкавене.
    Мислиш ли, че в Русия няма маламашки?
    Защо не отиде в Русия, а отиде в UK да робуваш?
    "С възникването на гардеробите, хаосът е бил подреден в тях и е възникнал порядъкът и порядъчния човек."

VIP Автор
    Регистриран
    28.10.2016
    Пчеларски район
    UK
    Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
    С турците нещата са по-особени. Те са икономически емигранти, ......
    Когато бях в Германия 91-93 г.Турците и особено кюрдите (да подчертая че кюрдите в Германия копират турците по всичко най лошо.И ако той не ти каже че е кюрдин или някой турчин не ти каже че оня е кюрдин няма да ги различиш.В главата им се въртят едни и същи мисли..Как да те излъже и да не ти плати.) Че един кюрдин разправял на един нашенец как германците обикаляли по поляните с камиони в Турция и предлагали на овчарите работа и квартира в Германия.А тези турски германци заченати в Германия те нямат нищо общо с придошлите.Като пример мога да дам синът на един познат който е роден в БГ но израсна в Германия.Самия той много пъти ми казва : Няма да го познаеш.Няма нищо общо с българите.Техния език говори, техните манджи харесфа и техните нрави има.Яввно гените на бългърина са склони към пречупване към усъвършенстване.

Пак някакво шикалкавене.
    Мислиш ли, че в Русия няма маламашки?
    Защо не отиде в Русия, а отиде в UK да робуваш?
    Здравей Стоянчо .Ще ти разкажа една случка ,Въляло дъжд и едно момче се скрило под стряхата на една къща.Видяла го бабата и го поканила в къщата на сухо.Дала му сладко и чаша вода (за тези които не знаят това е бил начин по който се посрещали гостите едно време.По принцип се давало бяло сладко)Бабата като всяка баба била много любопитна .Попитала го какъв е.Доктор съм бабо доктор съм.Бабата го погледнала и му рекла.Ееее синко защо не учи още малко че да станеш фершел като моя син.

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    ....Здравей Стоянчо .Ще ти разкажа една случка ,Въляло дъжд и едно момче се скрило под стряхата на една къща.Видяла го бабата и го поканила в къщата на сухо.Дала му сладко и чаша вода (за тези които не знаят това е бил начин по който се посрещали гостите едно време.По принцип се давало бяло сладко)Бабата като всяка баба била много любопитна .Попитала го какъв е.Доктор съм бабо доктор съм.Бабата го погледнала и му рекла.Ееее синко защо не учи още малко че да станеш фершел като моя син.
    Гепи!
    Това за бялото сладко и водата, плюс люпене на семки го знам за арменците.

Приказката трябваше да я адресираш към Боян Палов. Дали си учил прекалено много за маламашкаджия или не, мен не ме интересува.
    Моя въпрос беше: Защо си отишъл да робуваш в Обединеното Кралство, а не си отишъл да си пиеш водката в Русия?
    Отговора го знаем всички, така, че може да не отговаряш.

VIP Автор
    Регистриран
    28.10.2016
    Пчеларски район
    UK
    Гепи!
    Това за бялото сладко и водата, плюс люпене на семки го знам за арменците.

Приказката трябваше да я адресираш към Боян Палов. Дали си учил прекалено много за маламашкаджия или не, мен не ме интересува.
    Моя въпрос беше: Защо си отишъл да робуваш в Обединеното Кралство, а не си отишъл да си пиеш водката в Русия?
    Отговора го знаем всички, така, че може да не отговаряш.

Щракнете върху изображението за по-голям размер

Име:	Снимка от 2022-03-30 18-27-41.png
Прегледи:      23
Размер:	2.3 KB
ID:	11151 ?????????????

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия

Приказката трябваше да я адресираш към Боян Палов.....
    Прав си! Надценил те е , мислейки че ще я разбереш....
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •