Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 78 от 193 ПърваПърва ... 2868767778798088128178 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 771 до 780 от общо 1925
    VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от zapstojan Виж публикацията
    Геца осъзнаваш ли, че всички включително и ние в момента воюваме срещу Путин и никой не ни пита искаме или не.

Почетен Автор
    Регистриран
    17.04.2021
    Пчеларски район
    Брезово

След 1944г. се получи нещо уникално
    Туууук си много прав!
    За 45г толкова нещо се построи,чеееее....Аз цял живот съм строител ииииии немога да обхвана-асимилирам мащаба на свършената работа.Ииии,точно,заради толкова мащабно строителството,не е имало пари за екстри..Ако разчитахме на парите на пра-пра-пра.......внуците си,сигурно можехме да вкараме няколко стотин хиляди китайци и да построим всичко за две петилетки.Нооо,системата е била такава,че за разлика от запада,нашата система е разчитала най-вече на изкарани пари.....

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
    Геца осъзнаваш ли, че всички включително и ние в момента воюваме срещу Путин и никой не ни пита искаме или не.
    Да!
    Прав си!
    Не беше проведен референдум по въпроса.
    Няма Демокрация. Съгласен съм.
    За членството ни в НАТО и ЕС също нямаше референдум.
    Ние не сме свободни. Всичко което става по света, не зависи от нас. Ние сме зависими.
    Всичко това го осъзнавам.

Ако станем 16-та република на Руската федерация, ще се промени ли нещо за нас?
    Изнасят се данни, че беларусите получават по-високи заплати от нас. Да, те и преди 1989г. живееха по-добре от нас.
    Мисля, че голяма част от беларусите са немци, а те са дисциплинирани, т.е. не са "хитри" андрешковци.

Като 16-та република ще се ползваме безплатно от природните богатства на Русия!? Да бе да!
    Няма го пияния Брежнев. Няма я стената. Руските олигарси могат спокойно да обикалят света с белите си яхти и да харчат милиарди.
    Откъде ги вземат тези милиарди? Дали ли са нещо на обществото или просто са грабили душмански?

Утре ще искат да летят до марс. Добре, ама кой ще поеме разходите?
    На тях ще им трябват крепостни селяни. Каква е разликата м-у руските крепостни и робите в америка, освен цвета на кожата?

Надявам се руснаците да не ни освобождават, преди да са освободили себе си.
    "Да живее международното положение!" - Филип Трифонов
    "С възникването на гардеробите, хаосът е бил подреден в тях и е възникнал порядъкът и порядъчния човек."

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Цитат Първоначално публикувано от Angel Yosifov Виж публикацията
    Туууук си много прав!
    За 45г толкова нещо се построи,чеееее....Аз цял живот съм строител ииииии немога да обхвана-асимилирам мащаба на свършената работа.Ииии,точно,заради толкова мащабно строителството,не е имало пари за екстри..Ако разчитахме на парите на пра-пра-пра.......внуците си,сигурно можехме да вкараме няколко стотин хиляди китайци и да построим всичко за две петилетки.Нооо,системата е била такава,че за разлика от запада,нашата система е разчитала най-вече на изкарани пари.....
    Наистина е построено много, но на каква цена?
    Надниците на жените работещи в ТКЗС-то бяха стотинки. Работниците по строежите работят за хляба, ракита и цигарите.

При това наистина мащабно строителство, кой забогатя? Може ли да се свърши толкова много работа и накрая всички бедни?
    "Решава който има пари": https://www.youtube.com/watch?v=4rFzPlEcBcY

Е, партийните секретари играеха голи хора със секретарките си, едните тресат патки, другите тресат цици, простотия! Поне гол туист да играеха, ми то селендурщина.
    "С възникването на гардеробите, хаосът е бил подреден в тях и е възникнал порядъкът и порядъчния човек."

Почетен Автор
    Регистриран
    17.04.2021
    Пчеларски район
    Брезово
    Е, партийните секретари играеха голи хора със секретарките си, едните тресат патки, другите тресат цици, простотия! Поне гол туист да играеха, ми то селендурщина.
    Браво бре!Откри разликата м/у системите.!Браво!
    Така би трябвало!Едни да клатят "патки",а др цици-това е истината!
    А не,................да клатят едно и също и да се пишат за НЕпрости
    Ако не вяреваш,питай Зуни...

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Цитат Първоначално публикувано от Angel Yosifov Виж публикацията
    Браво бре!Откри разликата м/у системите.!Браво!
    Така би трябвало!Едни да клатят "патки",а др цици-това е истината!
    А не,................да клатят едно и също и да се пишат за НЕпрости
    Ако не вяреваш,питай Зуни...
    Знаех си, че ще прехвърлиш топката на зуница, ама щом според него хомофобия означава да мразиш хората, то хомосексуализъм трябва да означава, да обичаш хората!!!

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Да!
    Прав си!
    Не беше проведен референдум по въпроса.
    Няма Демокрация. Съгласен съм.
    За членството ни в НАТО и ЕС също нямаше референдум.
    Ние не сме свободни. Всичко което става по света, не зависи от нас. Ние сме зависими.
    Всичко това го осъзнавам.

Ако станем 16-та република на Руската федерация, ще се промени ли нещо за нас?
    Изнасят се данни, че беларусите получават по-високи заплати от нас. Да, те и преди 1989г. живееха по-добре от нас.
    Мисля, че голяма част от беларусите са немци, а те са дисциплинирани, т.е. не са "хитри" андрешковци.

Като 16-та република ще се ползваме безплатно от природните богатства на Русия!? Да бе да!
    Няма го пияния Брежнев. Няма я стената. Руските олигарси могат спокойно да обикалят света с белите си яхти и да харчат милиарди.
    Откъде ги вземат тези милиарди? Дали ли са нещо на обществото или просто са грабили душмански?

Утре ще искат да летят до марс. Добре, ама кой ще поеме разходите?
    На тях ще им трябват крепостни селяни. Каква е разликата м-у руските крепостни и робите в америка, освен цвета на кожата?

Надявам се руснаците да не ни освобождават, преди да са освободили себе си.
    Ако няма ракети няма кой да се засили да ни освобождава от какво и да е.А за Беларус защо да са немци нали страната е била срината от тях мисля че над 200града или 2/3 за да се освободи място за тях.

Почетен Автор
    Регистриран
    17.04.2021
    Пчеларски район
    Брезово
    Знаех си,

Да,знаеш!Евалла!
    А знаеш ли кой ще пие вода от атлантика след 5-6години.,,,,а може и 1-2.Демек,да настъпи мотиката....
    Ей тук,даже мога да се хвана на бас!

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Аз пък се чудя ти къде си живял!
    1. И аз съм кръстен, но ходенето на черква беше забранено. Това май само ти не го знаеш. През 1983 на велийкден, милиционери записваха номерата на колите, пред бачковския манастир.
    2. И аз съм носил дънки, ама корекомите бяха премахнати след 1989г. Спомни си вица на бати ти Пейчо за позеленелия под на корекома.
    3. На мой приятел му взеха вефа. Това бяха комунистически подлоги, които от 10-15м. чули, че слушал "Свободна европа". Да бе, да. Решили да не се набутват със 100лв. за ВЕФ. Бяха комуняги и никой нищо не можеше да им направи. Най-много да те пратят в Белене.
    4. Перестройка и гласност уж бяха инициирани през 1985, ама през 1984г. принудително бяха сменени имената на българските турци. През 1989г. Българските турци направиха протест пред няколко общини, с искане да си възстановят имената, ама бяха бити, имаше и убити и накрая ги пратиха на голяма екскурзия.
    5. След 1989г. Петър Младенов искаше да дойдат танковете.
    6. И т.н.

Та не ме питай аз къде съм живял! Този въпрос го задай на себе си!
    И кажи на кумицата си да не ти промива мозъка!
    Че ти не си живял бре.От страховете си живота си си пропилял. Няма да ти повтарям точките що са много много далече от действителността. Ама всеки си гледа от камбанарийката.Жалко , че времето минава и не можеш да наваксаш това що от собствени предразсъдъци си загубил.
    Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
    Ако няма ракети няма кой да се засили да ни освобождава от какво и да е.А за Беларус защо да са немци нали страната е била срината от тях мисля че над 200града или 2/3 за да се освободи място за тях.
    Винаги съм ги броил към приблтийците - Литва, Латвия и Естония, ама май не съм прав.
    А Украинците да не би да имат ракети, та путин е тръгнал да ги освобождава?

Страница 78 от 193 ПърваПърва ... 2868767778798088128178 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •