Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 1925

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
    Геца осъзнаваш ли, че всички включително и ние в момента воюваме срещу Путин и никой не ни пита искаме или не.
    Да!
    Прав си!
    Не беше проведен референдум по въпроса.
    Няма Демокрация. Съгласен съм.
    За членството ни в НАТО и ЕС също нямаше референдум.
    Ние не сме свободни. Всичко което става по света, не зависи от нас. Ние сме зависими.
    Всичко това го осъзнавам.

Ако станем 16-та република на Руската федерация, ще се промени ли нещо за нас?
    Изнасят се данни, че беларусите получават по-високи заплати от нас. Да, те и преди 1989г. живееха по-добре от нас.
    Мисля, че голяма част от беларусите са немци, а те са дисциплинирани, т.е. не са "хитри" андрешковци.

Като 16-та република ще се ползваме безплатно от природните богатства на Русия!? Да бе да!
    Няма го пияния Брежнев. Няма я стената. Руските олигарси могат спокойно да обикалят света с белите си яхти и да харчат милиарди.
    Откъде ги вземат тези милиарди? Дали ли са нещо на обществото или просто са грабили душмански?

Утре ще искат да летят до марс. Добре, ама кой ще поеме разходите?
    На тях ще им трябват крепостни селяни. Каква е разликата м-у руските крепостни и робите в америка, освен цвета на кожата?

Надявам се руснаците да не ни освобождават, преди да са освободили себе си.
    "Да живее международното положение!" - Филип Трифонов
    "С възникването на гардеробите, хаосът е бил подреден в тях и е възникнал порядъкът и порядъчния човек."

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от zapstojan Виж публикацията
    Да!
    Прав си!
    Не беше проведен референдум по въпроса.
    Няма Демокрация. Съгласен съм.
    За членството ни в НАТО и ЕС също нямаше референдум.
    Ние не сме свободни. Всичко което става по света, не зависи от нас. Ние сме зависими.
    Всичко това го осъзнавам.

Ако станем 16-та република на Руската федерация, ще се промени ли нещо за нас?
    Изнасят се данни, че беларусите получават по-високи заплати от нас. Да, те и преди 1989г. живееха по-добре от нас.
    Мисля, че голяма част от беларусите са немци, а те са дисциплинирани, т.е. не са "хитри" андрешковци.

Като 16-та република ще се ползваме безплатно от природните богатства на Русия!? Да бе да!
    Няма го пияния Брежнев. Няма я стената. Руските олигарси могат спокойно да обикалят света с белите си яхти и да харчат милиарди.
    Откъде ги вземат тези милиарди? Дали ли са нещо на обществото или просто са грабили душмански?

Утре ще искат да летят до марс. Добре, ама кой ще поеме разходите?
    На тях ще им трябват крепостни селяни. Каква е разликата м-у руските крепостни и робите в америка, освен цвета на кожата?

Надявам се руснаците да не ни освобождават, преди да са освободили себе си.
    Ако няма ракети няма кой да се засили да ни освобождава от какво и да е.А за Беларус защо да са немци нали страната е била срината от тях мисля че над 200града или 2/3 за да се освободи място за тях.

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Ако няма ракети няма кой да се засили да ни освобождава от какво и да е.А за Беларус защо да са немци нали страната е била срината от тях мисля че над 200града или 2/3 за да се освободи място за тях.
    Винаги съм ги броил към приблтийците - Литва, Латвия и Естония, ама май не съм прав.
    А Украинците да не би да имат ракети, та путин е тръгнал да ги освобождава?
    "С възникването на гардеробите, хаосът е бил подреден в тях и е възникнал порядъкът и порядъчния човек."

Почетен Автор
    Регистриран
    17.04.2021
    Пчеларски район
    Брезово
    Винаги съм ги броил към приблтийците - Литва, Латвия и Естония, ама май не съм прав.
    Сигурно знеш нещичко за "Жечпосполита"..и би следвало да си отговориш,защо повечкото бежанци предпочитат Полша...
    А,между другото,колколи руси има в Германия...

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от Angel Yosifov Виж публикацията
    Сигурно знеш нещичко за "Жечпосполита"..и би следвало да си отговориш,защо повечкото бежанци предпочитат Полша...
    А,между другото,колколи руси има в Германия...
    Знаеш ли защо казака е гол до кръста?

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    То и КНДР е съкратено отКорейската народно-демократична република.

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    То и КНДР е съкратено отКорейската народно-демократична република.

Това не го разбирам.
    ГДР - Германска Демократична Република. Уж демократична, ама беше освободена.

VIP Автор
    Регистриран
    30.08.2017
    Пчеларски район
    планета Земя
    ...
    Е то точно щото нямат, затова им се дърви. Той ако знае че минимум 100 нациста има и у нас, със сигурност ще направи едно учение наблизо. Баси тъпия копелдак, но ще се наиграе най-накрая.
    Не знам за вас другари и другарки, но мен ме е срам, че отново се показахме като путьовците на Европа. Простете за цветущият епитет, но дали защото ми е беден речника или пък заради нещо друго, но не се сещам за по-подходяща дума обрисуваща група хора с поведение на женски полов орган.... А и тая мърла, госпожа Митпрофанова идея си нямам защо още я търпим на наша земя. Това не е държане на дипломат. Това е някакво поведение на руска империалистична свиня, ама в най-лошият вариант. Ще речеш че сме някоя от републиките им. Но то като сам не се уважаваш и другите ще те третират като парцал, това си е житейска истина. От всичко най ме изкефи, оня помияр Копейкин как го наритаха братушките, като краставо псе само в рамките на часове, което тук в аналогична ситуация никога няма да се случи, сакън да не нараним чувствата на някого

А някой има ли идея, защо пресно "освободените" рускоговорящи от Украйна напират към Полша, а не към братския народ на изток от тях?
    Просто е, защото баш фашиста и нациста се е барикадирал в Кремъл и отказва да си пие хапчетата

Почетен Автор
    Регистриран
    17.04.2021
    Пчеларски район
    Брезово
    Цитат Първоначално публикувано от Pero Melifero Виж публикацията
    А някой има ли идея, защо пресно "освободените" рускоговорящи от Украйна напират към Полша, а не към братския народ на изток от тях?
    Просто е, защото баш фашиста и нациста се е барикадирал в Кремъл и отказва да си пие хапчетата
    Има вероятност,макар и минимална,тез бежанци към Полша да си "вземат" и земята,демек поне 1/3 от територията на сегашна Украйна..........
    проф. Иво Христов: Украйна е изкуствено създадена държава! - YouTube

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Цитат Първоначално публикувано от Angel Yosifov Виж публикацията
    Има вероятност,макар и минимална,тез бежанци към Полша да си "вземат" и земята,демек поне 1/3 от територията на сегашна Украйна..........
    проф. Иво Христов: Украйна е изкуствено създадена държава! - YouTube
    Разочарова ме този мъж.
    Да не забравяме, че членува в БСП.
    Ако беше безпартиен щеше да е нищо въпреки интелекта си и високата си ерудираност, а сега е известен и уважаван професор.

Строитела Дамян Илиев съм го виждал на живо, лятото на 1988г. в Стражица.
    Учителка беше довела децата в кръчмата, за да се запознат и чуят няколко думи от героя на труда Д.И.
    Другаря беше подпийнал порядъчно, като всички останали. Не знам дали децата чуха нещо смислено, ама аз не чух нищо.

Първите 5 минути са най-откровено самохвалство. Построил толкова мостове, а проектанти и ръководители...сигурно не ги е имало.

Гледай след 5м. https://www.youtube.com/watch?v=FuiGYWIOzts

Защо Георги Първанов не му дава награда?

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •