Иначе един човек ми беше на гости от Испания. Каза че тази година големи жеги и всичко погоряло. И там меда се е качил на 9-10 евро буркана. Не съм го питал за подробности, къде и какво. От магазин, на дребно и тн ..
Искаш да кажеш че си е дал партията под наем.Това днес е на мода.
Тия партии май вече са демоде. Ще трябва да измислят нещо ново.
Днес 06.10. Не ми беше ясно защо Б.Б. ще кани Соломон Паси като министър .( Той вече единпът беше и ...................) Да.Защото е кадър на СДС -то.Най вероятно СДС искат „възраждане от пепелта “. И когато завземат власта просто ще бият един шут на Б.Б. И понеже имат лоша история ( репутация ), ползват Б.Б. ( и неговите доверени хора по места ) като параван . Тази партия и нейния вожд останаха в историята със тоталното разбиване на икономиката на БГ и с крилата фраза „ който не скача е червен“ .
П.П. - Затова развитите.напреднали и там както още се наричат държавите от първо ниво си пазят историята и когато се наложи я препрочитчт да не повтарят старите грешки . А държавите от по ............. си съхраняват историята в дъбови бъчви .
П.П. - Преди малко говорих с едно момче което живее с украинка .От тези до полската граница .Каза че там се говорело че поляците се запасявали с въглища.
Започва се.
Младите отново ни освиркаха .Обвиняват ни че неможем да им създадем нормален живот. Че само обещаваме а на практика нищо не правим. И ще става още по лошо .
https://www.youtube.com/watch?v=MWN-HqXGrhI
Нещо като предсказание : ( превеод от клипа подолу )
„ На нас ни се дава информация която ние сме длъжни да предадем на хората. Те сами да пробват да променят света за да не случи катастрофа . Ако те не могат ние ще променим света. .....................И на Земята ще останат само духовни хора . Които умеят да чустват Земята ........( казва още).....Спомням си фрагменти когато бях Бог , когато бях фараон и когато бях роб. Когато бях роб беше много сложмо.Храна почети не ми даваха.Само останки от храна .
Прикачен файл 11695
Показва още как фараоните жигосвали робите .Отначало символа пожълтявал .След това хващал кора и когато кората паднела оставала много тънка линия като молив. ( Това много прилича като гравюра с лазарен лъч. ) Казва още че когато посегне да удари някого някаква сила му натиска ръката надолу и му казва : „ Не трябва да правиш това , Той не знае какво прави . Не повтаряй греха лойто той е направил “.............(казва още)...........Ако аз не успея да подготвя хората да променят света то те ще заставят мен да променя света.
Прикачен файл 11696
Като цяло в този клип се казва че всяко дете индиго има своя мисия . Едни да научат хората на разум . Други да рисуват .Трети да птрдадат някакви знания .
Момиченцето на снимката по долу казва следното : Вселената така е устроeна че когато човек изпита гняв към някого този гняв му се връща десеторно , ( Нещо като огледало. Рефлектира и се връща обратно като негативен енергия )
https://www.youtube.com/watch?v=r1qGpoFSm78
П,П, - Казано по накратко , ако хората не влязат в релсите ще последва наказание
Впрочем те наказанията започнаха . Наводнения ,пожари , свлачища , ежедневни катастрофи .
Почети всеки ден правя експерименти . В нагрята фурна 200 градуса пека шоково картофи на хартия. Когато забравя да намаля фурната на 180 градуса всичко почернява . Пожарната аларма ми напомня че съм забравил нещо в печката . Пламъци до сега не съм виждал .
Чудна работа как на 40 - 50 градуса се палят горите ? Ще пробвам със суха трева .
В момента има 13 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 13 гост (и))