Дядо Боре , Слави си изпя песента .Неговата работа беше да направи така че Б.Б.да не може повече да седне на трона. К.П. беше втората стъпка за подчинение на масите .Тези хорица зад океана подцениха факта че много българи са работили и работят в чужбина .Те виждат как живеят хората там и как се борят за правата си .Като пример ще ти дам когато тук се опитаха отново да наложат маските .70 000 протестиращи на площада . В момента само някой индийци и азиятци носят маски , Хората си умират и с маски и без маски. Това че някой са решили да работят в чужбина не е тяхна вина . Погледни какво се случва в България.Ами те като дойдат два пъти да им платя данък спокойствие то за какво въобще ми е тази фирма.Преди две години питам един съсед .Как са сега нещата в БГ? Съседа ми рече „Всички са си плюли в устата и никой не дава повече от 600 лв. Добре е че имаме стотина кошера на село “ Каза още че на ракия по бързо реализирал печалба. Дядо Боре , когато ЕС отпуснат пари на БГ ,ЕС си правят каквото си искат. Вдигат цената на тока.Спират газта.Цените скчат до небесата.Ти нищо не казваш за това . Да не си мислиш че правителството ей така си вдигат цените щото си нямаt работа .Ако си мислиш че те определят кое с колко да поскъпне си в голямо заблуждение. Те са само една група хора които мачкт всичко което e пред тях а зад тях стоят други и други .Първоначално публикувано от дядо борю
За тези зад граница когато поискат нещо да се промени в БГ ти си недоволен.Предполагам че незнаеш но хората в чужбина са второто перо по наливане на пари в БГ. Така че е нормално тези хора да гласуват. С това много ме разсмя „Кметовете са избрани на редовни избори “ Предполагам че се шегуваш . А случайно да си чувал „Че един кмет ако неможел да направи милион и половина през мандата си не бил никакъв кмет “
Бати Боре да те питам . Асан не е ли човек ?
Гошка,ами нещо да бута?Така на сохо ще се задавиш.Поне един буркан.......вода да имаше на снимката
![]()
В момента има 8 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 8 гост (и))