Реформата в земеделието тръгна куцо и продължи още по-куцо. Първата грешка беше тоталното ликвиране на АПК, с ликвидатори случайни хора, нямащи и грам понятие от земеделие. Втората груба грешка беше връщането на земята в реални граници. Получи се тотално раздробяване на милион малки парцели на наследници, които нито да обработваш сам без теника, нито можеш да продадеш, тъй като бяха раздробени на идеални части и не можеш да продадеш своята без съгласието на другите наследници. Третата грешка беше прекаленото субсидиране на зърнопроизводителите и почти никаквото на животновъдството, градинарството и овощарството. Това тотално обезлюди селата и отказа младите от земеделието. Изчезнаха от тях училищата, читалищата, магазинната мрежа, местното здравеопазване. Сега ековълната връща някои от тях, но процеса е бавен.
Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
"Това е моята гледна точка"
На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
"Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин
Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
Аз не знам защо днешна Русия непрекъснато се бърка с вече бившия СССР, който до някъде отговаряше на дефиницията за империя.
Не ме дразни, историята си е тяхна и могат да си се гордеят с нея. Потърпевши от имперските политики са малките периферни съседни държави. Ние защо не сме като Швейцария или Дания? Защото първо сме били в Османската, после и в Руската империи - все изостанали от прогреса управления. Дето е стъпвал за дълго османски и руски крак, няма проспериращи държави, ако критерий е напреднала наука и технологии.
На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
"Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин
В момента има 10 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 10 гост (и))