Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 66 от 807 ПърваПърва ... 1656646566676876116166566 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 651 до 660 от общо 8061
    Почетен Автор
    Регистриран
    28.10.2014
    Пчеларски район
    Габрово
    Цитат Първоначално публикувано от бат тянко Виж публикацията
    Нямааа! Все към масата ма дърпа, и към чашата.
    Само така ще поливаш да те слуша инак ако не беше ракията да са ни затрили като нация. Пък таз година гроздето дебелее и налива пак ще има!
    Не ща, еуропейски кранти ! Българка искам, Българка "сянка нележана”, „трева некосена”, „два бистри кладенци и вода ненапита" Връмугу

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Ща видим и тебе, какъв майстор си. Както се казва- Нека творбата сама говори за себе си! Само да не изкараш някоя сюрреалистична грозданка или винце с прекалено ресвератрол?
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Цитат Първоначално публикувано от boris Виж публикацията
    Тянка, само ти се изплъзваш по тъча , ама де да видим.
    Ами че, то не остана никой от приятелите ми ненаказан? И аз понеже съм пич, се баннах сам. И една седмица мълчах солидарно с вас!

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    Забрави ves, но той може да се сърди повече. Не е като мен да ми минава бързо след като са ме преебали УЖ приятели.
    Чувствата с преебаването са взаимни, но най-важното е, че приятелството си остава. И като се видим на чаша с бира, ще си припомним случая и ще се смеем на взаимната си глупост и на меренето на пи...ки.

Между другото повечето от проблеми във форума се състоят в това, че всички сме мъже и като такива обичаме да си мерим пи...ките. Добре че поне не си обявяваме дуели, както се е правело едно време.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    Чувствата с преебаването са взаимни, но най-важното е, че приятелството си остава. И като се видим на чаша с бира, ще си припомним случая и ще се смеем на взаимната си глупост и на меренето на пи...ки.

Между другото повечето от проблеми във форума се състоят в това, че всички сме мъже и като такива обичаме да си мерим пи...ките. Добре че поне не си обявяваме дуели, както се е правело едно време.
    Някои само си мислят, че са им големи, докато аз например няма да си режа една педя от пи.ката за да сме равни.

П.П. Ако искаш можеш да ме поканиш и на дуел с пушки, пищови, ножове, саби, ками, брадви, сатъри, а най добър съм без нищо.

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    А ако дуела е с ракия? Тогава си в кюпа! Не че опонента ти е голям пияч. За него само предполагам, но за тебе съм сигурен.

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Нещо не ми понасят бирата и виното, но с твърдите алкохоли съм на ти .... С малки дози, но редовно - нали това е рецептата за здраве .....

Последната година съм твърдо на 58-60 градусова ракия, защото ми се свиди водата да я разредя (нали съм Габровец). А последния месец е още по-тежък. Част от клиентите с отводки, с които се срещам всяка една вечер, незнайно защо са решили, че получаването на документите по НПП се извършва срещу шише с ракия собствено производство. И като си представя колко документи съм издал, вие си представете останалото ......

Та ...... тежък е живота на производителите на отводки ......

Заслужил Автор
    Регистриран
    09.12.2014
    Пчеларски район
    Хасково
    Ще минавам и аз на отводки.
    Този пост е редактиран от boris; 05.07.2016 в 13:51.

Почетен Автор
    Регистриран
    19.05.2011
    Пчеларски район
    асеновград
    Мъка мъка... Ако дуела е с ракия и търсите секундант - ей ма на.

Почетен Автор
    Регистриран
    28.10.2014
    Пчеларски район
    Габрово
    Да не забравите да се облитате след ракията че нали знаете
    Не ща, еуропейски кранти ! Българка искам, Българка "сянка нележана”, „трева некосена”, „два бистри кладенци и вода ненапита" Връмугу

Страница 66 от 807 ПърваПърва ... 1656646566676876116166566 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 3 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 3 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •