Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 8061

Преглед на хибрид режима

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    Забрави ves, но той може да се сърди повече. Не е като мен да ми минава бързо след като са ме преебали УЖ приятели.
    Чувствата с преебаването са взаимни, но най-важното е, че приятелството си остава. И като се видим на чаша с бира, ще си припомним случая и ще се смеем на взаимната си глупост и на меренето на пи...ки.

Между другото повечето от проблеми във форума се състоят в това, че всички сме мъже и като такива обичаме да си мерим пи...ките. Добре че поне не си обявяваме дуели, както се е правело едно време.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    Чувствата с преебаването са взаимни, но най-важното е, че приятелството си остава. И като се видим на чаша с бира, ще си припомним случая и ще се смеем на взаимната си глупост и на меренето на пи...ки.

Между другото повечето от проблеми във форума се състоят в това, че всички сме мъже и като такива обичаме да си мерим пи...ките. Добре че поне не си обявяваме дуели, както се е правело едно време.
    Някои само си мислят, че са им големи, докато аз например няма да си режа една педя от пи.ката за да сме равни.

П.П. Ако искаш можеш да ме поканиш и на дуел с пушки, пищови, ножове, саби, ками, брадви, сатъри, а най добър съм без нищо.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 5 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 5 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •