Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 6 от 16 ПърваПърва ... 45678 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 51 до 60 от общо 153
    Заслужил Автор
    Регистриран
    17.06.2015
    Цитат Първоначално публикувано от Христо Димитров Виж публикацията
    Отговори сериозно като те питат колегите,на мен също ми харесват,но трябва да се знае какво се включва и колко струва.Бъде конкретен и да не възникват повече въпроси.
    извинявам се но това неговото си е заяждане много добре знам какво продават в пчеларските магазини конкретно във Враца но както и да е първо да кажа че по кошера няма фазер разни талашити по покрива и по таблата всичко е от чам цената за 2.5 дебелина 10 рамкови с 1 магазин е 65 лева както се вижда на снимката цената понякога варира с по 5-6 лева на долу или на горе заради материала приемам и корекции по кошера всеки различно иска крака без нещо друго и тъка

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от galin79 Виж публикацията
    да с 2 магазина,пчелите, пълен с мед и транспорта
    Какво лошо съм попитал?Моите са същия модел с два магазина и рамки за тях,падащо дъно,табла но няма само ламарина 82лв съм ги взел сега ще видя дали имам снимка.Дебелината ми е 3,5 см.

Заслужил Автор
    Регистриран
    17.06.2015
    може и аз да съм те криво разбрал извинявам за което кошера който продавам е както се вижда на снимката готов подвижно дъно с клин за сега плодник магазин табла хранилка ли се води и покрив с ламарина на този на снимката е малко са сгрешени зареза на покрива за вентилация може и с дупка

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    извинявам се но това неговото си е заяждане много добре знам какво продават в пчеларските магазини конкретно във Враца но както и да е първо да кажа че по кошера няма фазер разни талашити по покрива и по таблата всичко е от чам цената за 2.5 дебелина 10 рамкови с 1 магазин е 65 лева както се вижда на снимката цената понякога варира с по 5-6 лева на долу или на горе заради материала приемам и корекции по кошера всеки различно иска крака без нещо друго и тъка
    55лв има в Костинброд но мърлява изработка.Твоя модел са хубави.Лесно се работят, но дебилина 2,5 на стените не е ли малко макар че е от значение района.

Заслужил Автор
    Регистриран
    17.06.2015
    това е търсенето в момента най много поне тук при нас 2.5 иначе ги правя и на 3.2 дебелина като цената на 3.2 - 3.3 е 70-75 лева

Наблюдател
    Регистриран
    08.04.2015
    Галинчо,ако позволиш от тая снимка не виждам сглобката на страниците.Поне не е клинова,което е най-добре.Надявам се фалца е двоен?

Галински, ако може някоя снимка на сглобката, чертежа ясен - дай твоя кошер да видим, защото и аз се интересувам.Също искам да те попитам, можеш ли да направиш плодника с отделно дъно, както корпусните. Инак така като гледам ми харесва кошера

П.п. Ако може да кажеш къде се намираш и евентуално има ли начин да ги видим на живо тия кошерчета.

Поздрави!!!

Заслужил Автор
    Регистриран
    17.06.2015
    правя ги в едно село между Враца и Мездра Крапец може да се видят по всяко време а за дъното мисля тия дни да направя 1 с обикновено дъно същото като на тоя но отделно и на плодника лайсна както на магазина нали тъка

Заслужил Автор
    Регистриран
    17.06.2015
    сглобката е такава http://pcheli.bg/wp-content/uploads/...bbb6a68383.jpg

Почетен Автор
    Регистриран
    28.05.2013
    Пчеларски район
    Карлово,Своге,Храбърско
    Кажи ми цена: ДБ ,12р, с два магазина и сковани рамки, подвижно дъно с мрежа?

Почетен Автор
    Регистриран
    17.01.2014
    Пчеларски район
    с.Кривина, София-град
    Бих ти препоръчал, ако минеш на вариант да правиш с отделно дъно за да улесниш колегите и да няма 100 въпроса за цени, да дадеш цена на:
    - дъно подвижно с мрежа;
    - плодник ДБ;
    - корпус ЛР;
    - магазин;
    - надрамъчна табла;
    - капак;
    - рамки(ДБ, ЛР и магазинни).

Така всеки колега ще си направи сметка какво иска и колко ще му излезе.
    Това беше просто съвет, тъй като гледам, че има интерес към това, което произвеждаш. Успех!

Страница 6 от 16 ПърваПърва ... 45678 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •