Галине на тази цена просто отваряи един магазин в Бургас гарантиран ти че всичко ще се изкупи.
Галине на тази цена просто отваряи един магазин в Бургас гарантиран ти че всичко ще се изкупи.
Вторият е много по-зле от първия. Ако го продадеш боядисан, може и бой да ядеш по някое време. Аз лично не бих вкарал пчели в такъв сандък.
Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. Сократ
Всеки трябва да извърви своя пчеларски път... Доктора от Павликени
И какво му е лошото? Имам някой и друг подобен съндък (такава изработка), останал от преди, живеят си пчелите и събират рат, и за мен мед!
Значи съвета който ти даде колегата, за подвижното дъно и много правилно. Дори сандъка се изработва по лесно,плодника се изработва като магазина.
От пресъхнал материал, изработен посред лято? И с толкоз чепове? Който иска да пробва.
Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. Сократ
Всеки трябва да извърви своя пчеларски път... Доктора от Павликени
Винаги безиросвам кошерите, преди боя. И този след едно намазване с безир, невиждам какъв ще му е проблема.
да знам че чеповете са много някой си играя та ги подлепвам с лепило за всеки случай но материала е като камък и да кажа че съм имал случай изработен от сух смърч без никакъв сък чеп и на първата седмица започна да измята не знам уж беше смърч но ми направи впечатление че беше много мек винтовете влизаха като във фибран сегашния ми вярно съковете са повече но е много здрав
Отговори сериозно като те питат колегите,на мен също ми харесват,но трябва да се знае какво се включва и колко струва.Бъде конкретен и да не възникват повече въпроси.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))