Утре махам капачката и увивам със марля.......
Утре махам капачката и увивам със марля.......
Ачка, като гледам оцет ще има. А салатата ще я бъде ли?
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
Аз не слагам оцет на доматена салата.Иначе откъснах първата краставица(гергана) на открито,а за доматите ще почакам поне още 2 седмици.Парадокс-краставица преди домат на открито....
Ти не слагаш на твоите, ама аз на моите слагам. Защото са сладки като мед!
А няколко капки балсамико върху овчето сиренце изглеждат приказно...
Изкуствения балсам и изкуственото сирене може и да вървят за ръка,но сиренце от е_ана козичка с истинска чубричка +домашно вино,могат да изгледат всичките мачове за деня.
Всичко е домашно. Няма измама. Че ми писна от ментета!
Тянка,запретвай ръкави,че скоро е обяд...
А тука искам да кажа, че няма никакво значение майката с колко черпака е отгледана, и в какви нуклеуси е дундуркана. Какви маточници и какви гени. Добрите резултати са в зависимост от кадърноста на пчеларя! И от количеството на захарта- понякога....
Понеже в другата тема става въпрос за щастливи кокошки, оппа пчели. Трябва да уточним, кои са тия? Защото аз например като напълня тумбака, начевам да мисля зя роене. Тогава съм щастлив и съответно мисля за младоста. Тая година ми се роиха само пчели в ДБ, но не и в ЛР. А сега кажете от щастие ли го направиха, или от скръб?
В момента има 9 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 9 гост (и))