Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 55 от 101 ПърваПърва ... 545535455565765 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 541 до 550 от общо 1002
    VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от borifototo Виж публикацията
    Как са бидоните?
    Сега ще се намери някой да те запита: Вий като пчелари искате помощ от държавата, а толерантни ли сте към нея - плащате ли акциз?

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Мен пък ме интерисува живо, от какво е ракийката? И как да разберем майсторска изработка ли е? Или китайско менте? Чучура много готин! Кофата и той! Бидон ще дава авджията! Току виж спусне и някой мезелък?
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.05.2016
    Цитат Първоначално публикувано от бат тянко Виж публикацията
    Мен пък ме интерисува живо, от какво е ракийката? И как да разберем майсторска изработка ли е? Или китайско менте? Чучура много готин! Кофата и той! Бидон ще дава авджията! Току виж спусне и някой мезелък?

По това време от сливи.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена

VIP Автор
    Регистриран
    31.12.2010
    SOS Колеги, SOS!

Имам едно старо петнайсетиналитрово буренце. В началото на темата, на пета-шеста страница някъде, съм питал как да си го ремонтирам. Та преди време го почнах - разглобих го, вътре беше добре, отвън го изтърках, обръчите ги боядисах, но дъната си бяха за смяна както и придполагах. Исках аз да си ги направя, та почнах да питам и да чета по-сериозно, колкото да разбера, че бъчварството е било труден занаят когато се е работило на ръка. Междувременно ми казаха, че на село на стария кацар /лека му пръст/, зет му наследил работилницата и продължава занаята. Та занесох му обекта и след някое време той ми го върна с нови дънца - екстра! Накиснах го, пролетта го напълних с домашна, затрупах го с черги в една стая и май съм го забравил. Как да е, сещам се днеска и викам я да издърпам едно шише да видя какво е станало. Брях, изтръпнах, какво ми е станало с ракийцата бе!? Налял съм и сега ми се е свил стомаха и не знам какво да мисля, да не се е развалила нещо и да се изтровим тука? Отивам сега да пия една студена лимонада а вий давайте акъл какво да правя и какви мерки да предприемам....

шише 3.bmp
    Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. Сократ
    Всеки трябва да извърви своя пчеларски път... Доктора от Павликени

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Цитат Първоначално публикувано от jordanov Виж публикацията
    Налял съм и сега ми се е свил стомаха и не знам какво да мисля, да не се е развалила нещо и да се изтровим тука? Отивам сега да пия една студена лимонада а вий давайте акъл какво да правя и какви мерки да предприемам....
    Брях,наборе, пострадал си много-объркал си си метаболизма,а това е .....Звънкай на бърза помощ-0896763751 и се кръсти да не е свършило и да не свършва..
    Този пост е редактиран от borislav aleksandrov; 04.09.2016 в 21:15.

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Ааааа за такова питие, имунитет трябва! Ако не е свикнал, не го подкокоросвай. Направо да звъни спешния телефон. Ако ви трябва анестезиолог- насреща съм!

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Все пак поне в едната посока ще ви трябва някой който да не е употребявал от тази отрова. Ще ви е необходим превоз. Обаждайте се. Ще ви превозвам като стари чували от бракувано ТКЗС по домовете. Няма и да ви вземам скъпо. В зависимост кой колко се е натровил.

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    По нашия край, наченаха гроздобера. Комшията продава мускат и юниблан. По желание маха и чепките. Реколтата е добра. Цената нормална. Има и бартер. Тон мед срещу тон мускатова.

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.06.2014
    Пчеларски район
    гр Aприлци
    Първоначално публикувано от jordanov Налял съм и сега ми се е свил стомаха и не знам какво да мисля, да не се е развалила нещо и да се изтровим тука? Отивам сега да пия една студена лимонада а вий давайте акъл какво да правя и какви мерки да предприемам....
    Страшен цвят си докарал бе човек ! Как ще го пиеш, това си е само за плакнене на окото !

Страница 55 от 101 ПърваПърва ... 545535455565765 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •