Защо не допълни,Калине,че му липсва оръжиеносеца? К,во ще к,айш,аз не ставам ли за оръжиеносец? Ако Друмев ме приеме на...................... без плата,веднага ставам.И тогава...........тогава трябва да се роди български С.............с за да ни опише по цветисто от испанския.Успех Калине,навсякъде!
Времето ще покаже.Аз съм начинаещ но който ми е направил мръсно на пчелина хубаво не е видял.Дядо Боже гледа,забавя но не забравя.![]()
Абе гледа, ама на Гогол дрънканиците явно ги пропуска? Той все се явява коректив на някой! Все някой погрешно се изразил. Е, голям кривиндел голямо нещо? И ние помним какви си ги писал, и ние не сме забравили откъде сме тръгнали! А когато някой не само пита и демагогства, но и обижда с перо ли да го галим и поощряваме?
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
На теб ли се явявам като коректор???Кое е дрънканица? Не ме принуждавай да разреша на собственика,Администратор или модераторите да ми публикуват някои лични и всички ще разберат кой е дрънкалника и двуликия ЯНУС в този форум.Помисли си добре за твоите писания и .... .Впрочем,безпредметно е.Ти си уникум.
В България има много недоразумения, но ако отглеждаш мухи, какво произвеждат и от какво го събират? Лично, мразя мухите и при такава асоциация ми се сгажда. На няколко пъти го срещам това сравнение и всеки път ми е... екстра![]()
Ти какъв се определяш?Пчелар,мухар и др.Преди отглеждах пчели сега гледам кошери.Какъв съм според теб?
Пчелите ми доставят удоволствие. Чувствам се пчелар. Ако някой ден се почувствам "мухар", значи искрата е угаснала и ще зарежа всичко. Така се определям. Никой не може да ти каже как се чувстваш. То си идва от сърцето. И на въпроса не бих се наел да отговарям. Винаги може да се сменят кошерите с въдици примерно.
В момента има 3 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 3 гост (и))