Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 47 от 208 ПърваПърва ... 3745464748495797147 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 461 до 470 от общо 8068

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Друмев, поста ти ми прозвуча като сюжета на известен испански роман.

Ти не забеляза ли с колко правописни грешки е.А днес бях на матура,есето го пропуснах.

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Друмев, поста ти ми прозвуча като сюжета на известен испански роман.
    Защо не допълни,Калине,че му липсва оръжиеносеца? К,во ще к,айш,аз не ставам ли за оръжиеносец? Ако Друмев ме приеме на...................... без плата,веднага ставам.И тогава...........тогава трябва да се роди български С.............с за да ни опише по цветисто от испанския.Успех Калине,навсякъде!

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от Гогол Виж публикацията
    Защо не допълни,Калине,че му липсва оръжиеносеца? К,во ще к,айш,аз не ставам ли за оръжиеносец? Ако Друмев ме приеме на...................... без плата,веднага ставам.И тогава...........тогава трябва да се роди български С.............с за да ни опише по цветисто от испанския.Успех Калине,навсякъде!
    Да не ме разбра погрешно? Не съм си помислял и за минута, да те иронизирам! Друмев си е Друмев и приказката ми с него минава.

П.П. Имах предвид борбата му с арендаторите, иначе речено исках да я оприлича с борбата на самопровъзгласилия се рицар с вятърните мелници.

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол

П.П. Имах предвид борбата му с арендаторите, иначе речено исках да я оприлича с борбата на самопровъзгласилия се рицар с вятърните мелници.
    Те това и аз казвам,де! Затова и се само предложих за Санчо. Др.Друмев ме одобри,остава да се роди българския Сер...............тес за да ни опише.Дано да не е като ''Време разделно''!

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Времето ще покаже.Аз съм начинаещ но който ми е направил мръсно на пчелина хубаво не е видял.Дядо Боже гледа,забавя но не забравя.

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Абе гледа, ама на Гогол дрънканиците явно ги пропуска? Той все се явява коректив на някой! Все някой погрешно се изразил. Е, голям кривиндел голямо нещо? И ние помним какви си ги писал, и ние не сме забравили откъде сме тръгнали! А когато някой не само пита и демагогства, но и обижда с перо ли да го галим и поощряваме?
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Цитат Първоначално публикувано от бат тянко Виж публикацията
    Абе гледа, ама на Гогол дрънканиците явно ги пропуска? Той все се явява коректив на някой! Все някой погрешно се изразил. Е, голям кривиндел голямо нещо? И ние помним какви си ги писал, и ние не сме забравили откъде сме тръгнали! А когато някой не само пита и демагогства, но и обижда с перо ли да го галим и поощряваме?
    На теб ли се явявам като коректор???Кое е дрънканица? Не ме принуждавай да разреша на собственика,Администратор или модераторите да ми публикуват някои лични и всички ще разберат кой е дрънкалника и двуликия ЯНУС в този форум.Помисли си добре за твоите писания и .... .Впрочем,безпредметно е.Ти си уникум.

Почетен Автор
    Регистриран
    21.10.2014
    Пчеларски район
    Община Драгоман, Софийска област, 615м. надм.вис.
    В България има много недоразумения, но ако отглеждаш мухи, какво произвеждат и от какво го събират? Лично, мразя мухите и при такава асоциация ми се сгажда. На няколко пъти го срещам това сравнение и всеки път ми е... екстра

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Ти какъв се определяш?Пчелар,мухар и др.Преди отглеждах пчели сега гледам кошери.Какъв съм според теб?

Почетен Автор
    Регистриран
    21.10.2014
    Пчеларски район
    Община Драгоман, Софийска област, 615м. надм.вис.
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Ти какъв се определяш?Пчелар,мухар и др.Преди отглеждах пчели сега гледам кошери.Какъв съм според теб?
    Пчелите ми доставят удоволствие. Чувствам се пчелар. Ако някой ден се почувствам "мухар", значи искрата е угаснала и ще зарежа всичко. Така се определям. Никой не може да ти каже как се чувстваш. То си идва от сърцето. И на въпроса не бих се наел да отговарям. Винаги може да се сменят кошерите с въдици примерно.

Страница 47 от 208 ПърваПърва ... 3745464748495797147 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 3 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 3 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •