Много се извинявам за това което ще кажа/напиша.........
Баси'айката!
Много се извинявам за това което ще кажа/напиша.........
Баси'айката!
Георги Корчев се казвам
България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
"Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора
според уславията всички кандидатствали за лекарства са одобрени
Здравейте,доколкото разбрах ако примерно имам 40 кошера и кандидатствам по мярка Г за увеличаване на пчелните семейства ще мога да ги направя 80 така ли е?
Да, последните две години беше така, най-вероятно и следващият прием ще е със сходни изисквания, но това ще бъде потвърдено някъде през лятото(към края), когато обикновенно публикуват условията по приема за 2016 година(който най-вероятно ще бъде през есента на 2015год.).
Някои знае ли по кои мерки може да се кандидатства за увеличаване на пчелните семейства?Благодаря предварително!
Знаем, но се хвани и изчети документите един по един сам. Там има ред условия с които така или иначе трябва да се запознаеш и да прецениш дали отговаряш на условията за допустимост, какво и на каква цена ще можеш да вземеш, колко от цената ще се покрие от фонда и т.н. Без четене, смятане, мислене няма да стане.
Не се заяждам.
И никъде не е казано, че трябва задължително да си помагаме. Форума е за да обменяме информация и постфактум да извличаме взаимна полза от това. Няма никъде правило, че трябва да се хвърляме с всички сили да помагаме на всеки за каквото му е дошло а ума. Сигурен съм, че в тази тема има поне на 5 места линкове към документите и просто трябва да прочетеш темата, но колко е по лесно да попиташ и да ти сервират на готово информацията. Прочети темата и ако не откриеш линк към документите, публично ще ти се извиня ще ти дам линка и на лични съобщения или по телефона ще ти обясня всички тънки моменти по кандидатстването, точкови системи, всички сметки и т.н.
Възможно е линковете временно да не работят. Това е нормално за страницата на ДФЗ. В момента също няма достъп. След няколко часа ще тръгнат.
А обмена на информация не е ли помощ?Цялата тема съм прочел от 1страница до 46 и просто не ми отваря линковете,но мисля че няма смисъл да спорим ако някои иска да ми помогне няма да спори с мене къде са линковете, а просто с едно копиране на линка ще ми го прати и това е.Просто незнам какъв ти е проблема.
Това са линкове бе момче. Страницата на ДФЗ не е бачкала нещо.
Вече се отварят
http://www.dfz.bg/bg/selskostopanski.../-2014---2016/
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))