Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 4 от 4 ПърваПърва ... 234
Резултати от 31 до 40 от общо 51

Преглед на хибрид режима

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.05.2016
    Цитат Първоначално публикувано от tarty Виж публикацията
    Борка, аз знам, че по голямата част от пчеларите, който четат форума, ще ме наричат лъжец и какво ли не още. Знам, не мога да ги убедя в противното, но поне нека не ме обиждат публично. Ако мога 2% от четящите да ги накарам да се замислят над приходите и разходите по пчелите и се опитат да постигнат по добри доходи, значи съм постигнал нещо. Както бях първия започнал да подарява майки/ продължено за съжаление само от Матеев/, така се надявам са съм първия в този форум, накарал част от пчеларите да погледнат пчеларството от друг ъгъл и да се замислят.
    Да не ти пука.
    Да си жив и здрав!
    Пожелавам ти да изкарваш и повече.

Потребител
    Регистриран
    27.12.2013
    Пчеларски район
    Плевен
    Борка, аз знам, че по голямата част от пчеларите, който четат форума, ще ме наричат лъжец и какво ли не още. Знам, не мога да ги убедя в противното, но поне нека не ме обиждат публично. Ако мога 2% от четящите да ги накарам да се замислят над приходите и разходите по пчелите и се опитат да постигнат по добри доходи, значи съм постигнал нещо. Както бях първия започнал да подарява майки/ продължено за съжаление само от Матеев/, така се надявам са съм първия в този форум, накарал част от пчеларите да погледнат пчеларството от друг ъгъл и да се замислят.
    Човек вижда толкова, колкото знае. Така, че напълно подкрепям колегата borofototo -да не ти пука.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Преди години един дойде на пчелина и искаше 5 пчели да го жилнат и си плати ако го знаех това за подмора можеше и умрелите да продам

Забранен
    Регистриран
    21.09.2012
    Пчеларски район
    Русенски

...Както бях първия започнал да подарява майки/ продължено за съжаление само от Матеев/....
    Поздравления, че си "първият" повел крак за сезона, но се е случвало и доста преди това, "топлата вода" я е имало и преди нас...

http://pchelari.com/forum/showthread.php?t=1884

Наблюдател
    Регистриран
    19.06.2013
    Пчеларски район
    Свищов
    Здравейте! Някой има ли рецептата на проф. Янаки Караджов за сладко от пчелен подмор!?

Страница 4 от 4 ПърваПърва ... 234

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •