Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 4 от 5 ПърваПърва ... 2345 ПоследнаПоследна
Резултати от 31 до 40 от общо 83

Преглед на хибрид режима

Потребител
    Регистриран
    08.02.2014
    Едва преди месец чух за Био Апис благодарание на Георги Кръстев и от маркетнига, който си направих открих, че оригиналния препарат, от който се прави е "Про милъо Кеар" http://mikroveda-farming-bg.com/pro-...pis-za-pcheli/
    Поръчах и от двата, имат еднаква миризма, само немския е малко по концентриран. По телефона ми обесниха, че в Био Апис-а има и съставка за вароатозата. Това са пробиотици.

Заслужил Автор
    Регистриран
    01.01.2013
    Цитат Първоначално публикувано от Камен Крумов Виж публикацията
    Един продукт, който все още не е добре познат за пчеларите, но може би е една нова надежда при здравеопазването на пчелните семейства. Ето тук може да се прочете повече за него:http://www.pchelarskiforum.eu/article?id=303
    Моля всеки, който е ползвал Bio Apis да сподели ....
    Мисля, че бях пределно ясен и учтив. Реално не ме интересуват разсъждения, а само мнения на колеги, които ИМАТ опит с продукта.
    Благодаря, отново!

Наблюдател
    Регистриран
    20.02.2016
    Поздрави на всички пчелари ,
    След дълго четене като "гост" тук , Реших да се регистрирам в форума .
    Не съм пчелар /все още ! / ,но имам приятел /двама/ които са такива .Та те се занимават с пчеларство от няколко години и са го превърнали в основна дейност за препитание/ по моите наблюдения се справят много добре/.
    Исках да споделя нещо тук в тази тема :
    Миналата година единият от тях ме попита дали мога да му доставя някакъв препарат от Русия /за пчели става въпрос / !
    Понеже знаеше че аз търгувам с Русия и във града в който се произвежда това са моите приятели , ме попита дали мога да му доставя някакво количество за проба .Прочел нещо някъде и получил много добри отзиви .Та след опити да се свърже и да му "изпратят " е ударил на камък .
    Все пак ние сме "ЕС" и за доставки по интернет към нас не вървят!
    Това предисловие се отнася за препарат /в последствие разбрах че не е лекарство , а някакъв имунно стимулатор / който се казва : " эндовираза
    Произвежда се в гр. Новосибирск , Русия / между впрочем там са съсредоточени всички научни институти в Русия ,,техният "БАН" , само че град./
    Успях да го" доставя"/естествено по не официалния начин ! не става по него ! / , та есента правиха третиране /по описанието на производителя и сега коментара е че са доволни . Трябвало и сега на пролет още 2 третирвания да направят .
    Пиша това ,защото мисля че може да е полезно и на повече хора .
    Всеки може да прочете на официалният сайт за препарата , и да проследи евентуално в техните форуми за отзиви .
    Надявам се да съм бил полезен.

п.п. не знам дали мога да качвам линкове ,, но в гугъл ако го напишете правилно ще ви излезе веднага.
    Този пост е редактиран от gogoll_78; 20.02.2016 в 20:43. Причина: допълнение

Заслужил Автор
    Регистриран
    22.03.2014
    Пчеларски район
    Ямболски
    Цитат Първоначално публикувано от gogoll_78 Виж публикацията
    Поздрави на всички пчелари ,
    След дълго четене като "гост" тук , Реших да се регистрирам в форума .
    Не съм пчелар /все още ! / ,но имам приятел /двама/ които са такива .Та те се занимават с пчеларство от няколко години и са го превърнали в основна дейност за препитание/ по моите наблюдения се справят много добре/.
    Исках да споделя нещо тук в тази тема :
    Миналата година единият от тях ме попита дали мога да му доставя някакъв препарат от Русия /за пчели става въпрос / !
    Понеже знаеше че аз търгувам с Русия и във града в който се произвежда това са моите приятели , ме попита дали мога да му доставя някакво количество за проба .Прочел нещо някъде и получил много добри отзиви .Та след опити да се свърже и да му "изпратят " е ударил на камък .
    Все пак ние сме "ЕС" и за доставки по интернет към нас не вървят!
    Това предисловие се отнася за препарат /в последствие разбрах че не е лекарство , а някакъв имунно стимулатор / който се казва : " эндовираза
    Произвежда се в гр. Новосибирск , Русия / между впрочем там са съсредоточени всички научни институти в Русия ,,техният "БАН" , само че град./
    Успях да го" доставя"/естествено по не официалния начин ! не става по него ! / , та есента правиха третиране /по описанието на производителя и сега коментара е че са доволни . Трябвало и сега на пролет още 2 третирвания да направят .
    Пиша това ,защото мисля че може да е полезно и на повече хора .
    Всеки може да прочете на официалният сайт за препарата , и да проследи евентуално в техните форуми за отзиви .
    Надявам се да съм бил полезен.

п.п. не знам дали мога да качвам линкове ,, но в гугъл ако го напишете правилно ще ви излезе веднага.
    Тези колеги имат ли регистрация,и влизат ли тук в този форум.Дали могат да споделят отзиви за използването на тази стимулатор.

Наблюдател
    Регистриран
    20.02.2016
    Цитат Първоначално публикувано от M.Milkov Виж публикацията
    Тези колеги имат ли регистрация,и влизат ли тук в този форум.Дали могат да споделят отзиви за използването на тази стимулатор.
    Днес си говорих с единия .Казва че имал регистрация тук , но не е влизал от няколко години в форума .Пише в някаква друга група.!
    Колкото до "отзиви" ,, сдържа се да прави заключения "все още"! Поне така ми каза.
    А аз изобщо не мога да дам отзиви .
    Но помня миналата година ,беше прочел доста в някъв подобен /руски форум/ за пчелари , преди да ме занимава с това.

Заслужил Автор
    Регистриран
    22.03.2014
    Пчеларски район
    Ямболски
    Днес си говорих с единия .Казва че имал регистрация тук , но не е влизал от няколко години в форума .Пише в някаква друга група.!
    Колкото до "отзиви" ,, сдържа се да прави заключения "все още"! Поне така ми каза.
    Но помня миналата година ,беше прочел доста в някъв подобен /руски форум/ за пчелари , преди да ме занимава с това.
    Благодаря ти за отговора.

Наблюдател
    Регистриран
    20.02.2016

Ами днес си говорих с моя приятел пчелар , а той отглежда около 260 кошера на два пчелина / как се справя не знам !
    Та това което разбрах е че през тази зима нямал никаква смъртност ! Предстои му да прави пролетно третиране с препарата още 2 пъти /поне така разбрах / и чак на есен след някво изследване ще коментира!
    Между впрочем прочетох от любопитство това за "Байкал "!
    И той е руски препарат , но го дават за толкова много неща едновременно !Сигурно има някой който го е ползвал , щото го продават отдавна. От друга страна не се учудвам ! Руснаците в това да правят "универсални " и "прости " неща ,които да вършат работа са ненадминати ! За пример помня на времето , пращат ми 1 препарат за миене ! Можеш да измиеш както килима така и колата също така и най- мазните замърсени с масло и грес машини! показвам го на един търговец на известна западна марка ..и отговора е :
    Ами то ние имаме отделни препарати за всяко нещо ! Ако продавам нещо такова ще остана гладен!
    п.п
    Към края на другия месец ще доставя още някво кол. от ендовиразата , и на есен най рано ще дам "отзиви " от третирането.

Заслужил Автор
    Регистриран
    18.11.2013
    Пчеларски район
    с.Просена
    Благодаря за опита на колегите който споделяте .Каква е цената на препарата и можели да си поръчам чрез вас .
    Милен Михов

Заслужил Автор
    Регистриран
    01.01.2013

http://endoviraza.com/

Заслужил Автор
    Регистриран
    01.01.2013
    Предоставям ви за разглеждане и други продукти, които по описание имат сходно въздействие върху пчелното семейство: http://www.daflorn.com/lactilly-animals-probiotic.html - може да се поръча директно от сайта;
    http://www.baikal-em1.com/pchelarstvo/ - «Байкал ЕМ1» — многоцелеви микробиологичен препарат, разработен от водещи руски микробиолози, състоящ се от комплекс на живи полезни микроорганизми, които се прилагат за възстановяване на екологическия баланс.
    Ако някой вече има опит, може да сподели.

Страница 4 от 5 ПърваПърва ... 2345 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •