Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 368 от 807 ПърваПърва ... 268318358366367368369370378418468 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 3,671 до 3,680 от общо 8061
    Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Уха, сега не искаш ли. Майката на слабото семейство се отнема и се обединява със семейството на презимувалия нук. Резултата не е ли ясен.

Упражнението е играно, но сега ще бъде по-масово.
    Тя твоята хем боли,хем сърби.Питаш,питаш,а после отсичаш че си я измислил системата и не ти трябват мненията и съветите на колегите.Те са се потрудили да ти помогнат,а ти ги гълвичкаш нагло.На това му се казва пут...ска работа.Ако си доблестен ,би трябвало да им се извиниш тук,в тази тема.Или и ти започна да използваш прийомите на твоите градски,които си мислят че този форум се чете от олигофрени.Възможно е и ти вече да ни мислиш за такива.Е да,ама не/П.Бочаров/.Все още можем да мислим,разсъждаваме,сравня ваме,да правим собствени заключения и т.н. Това,че другите не ти отговарят с такъв тон,не означава,че си им взел страха.Просто са по–отстъпчиви от мен.Аз не понасям арогантността,безкомпроми ен съм,независимо дали съм в кюпа.
    Знам каква ще е твоята реакция.Предвидим си.Само гледай и ти да не ме объркаш като един друг прорицател с някой си Коста.Помагам ти в това отношение,за да не сгрешиш и да адресираш конкретно.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от rimisark Виж публикацията
    Сети се. Умен човек си.
    Питах, че да разкажеш как си си представил, че го гърмя от някой храст. Със сачми за пъдпъдъци./12/

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Гогол Виж публикацията
    Тя твоята хем боли,хем сърби.Питаш,питаш,а после отсичаш че си я измислил системата и не ти трябват мненията и съветите на колегите.Те са се потрудили да ти помогнат,а ти ги гълвичкаш нагло.На това му се казва пут...ска работа.Ако си доблестен ,би трябвало да им се извиниш тук,в тази тема.Или и ти започна да използваш прийомите на твоите градски,които си мислят че този форум се чете от олигофрени.Възможно е и ти вече да ни мислиш за такива.Е да,ама не/П.Бочаров/.Все още можем да мислим,разсъждаваме,сравня ваме,да правим собствени заключения и т.н. Това,че другите не ти отговарят с такъв тон,не означава,че си им взел страха.Просто са по–отстъпчиви от мен.Аз не понасям арогантността,безкомпроми ен съм,независимо дали съм в кюпа.
    Знам каква ще е твоята реакция.Предвидим си.Само гледай и ти да не ме объркаш като един друг прорицател с някой си Коста.Помагам ти в това отношение,за да не сгрешиш и да адресираш конкретно.
    Остави го. Той работи в полза на форума. Трябва гориво за локомотива.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Питах, че да разкажеш как си си представил, че го гърмя от някой храст. Със сачми за пъдпъдъци./12/

9 или 11 Ако подрежеш където трябва гилзата става като бренеке.Ефтино и ефикасно

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    9 или 11 Ако подрежеш където трябва гилзата става като бренеке.Ефтино и ефикасно
    Нарезните са когато тъщата е заложила капана.

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Пак не се притеснявай. Те и приматите са способни да подаряват,така че,действай смело.Ще го приемат и от примат,дори ще са благодарни и на подгласниците ти/2бр./

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    По добре е да гледаш тръвни и като намериш такъв и му сменяш религията.Не е наказуемо да си сложиш чалма в БГ все още.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Гогол не му се сърди има време да се развие човека само работа си му требва.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    По добре е да гледаш тръвни и като намериш такъв и му сменяш религията.Не е наказуемо да си сложиш чалма в БГ все още.
    Аха. Подаряваш му един.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Аха. Подаряваш му един.

Не зная закона какво предвижда за изнасилване с пчели, но за за чалмата знам, че не е наказуемо.

Страница 368 от 807 ПърваПърва ... 268318358366367368369370378418468 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 6 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 6 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •