Този пост е редактиран от tarty; 28.06.2018 в 06:10.
Тая година сина стана био,но без мярка 11.Това ще рече-една година е преход без никакви привилегии само изпълнения на доста изисквания.Ще даде около 2000лв насреща - нищо.Догодина ще му дадат сертификат за биомед и ако има два тона мед ще се е избил.По марка11 обаче няма да вземе по50лв.на кошер.Пак пиша на лични мога да ви обясня повече.Много ми е трудно да писането.
Понеже заради една малка грешка не ме много отрази фирмата ще задам 1 друг въпрос:
Може ли да си побликувате черния писък ка клиентите да видим кой кое.Ако покажете списъка с доказателства и съм си купил от тях и 1 буркан мога да ги съдя заради младежката ми пъпка илягла на скоро.За мястото няма да ви кажа къдее.
п.п.Вчера пак ми бутнаха във фейса някакъв избягъл от затвора.![]()
Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..
Лично познавам собствениците на фирма, изкупуваща "био"мед /преди да се сдобия с пчели/. Споделяли сме проблеми, къде на маса, къде другаде, кой къде го стяга чепика. По тази причина горе-долу ми е ясна гледната точка и на двете страни в този казус. Ще ви кажа, че купуват мед почти само от вече проверени пчелари-доставчици и на всички нови гледат с подозрение, защото може да им нанесат големи вреди. Не си мислете, че тяхната е много лесна /ори, мели, яж/. Ако беше много лесно и печелившо, куцо и сакато щяха да изкупуват и препродават мед /да се чудиш как не са се сетили/.
На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
"Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин
Не мислим че тяхната е лесна. Мислим че печелят сериозно на наш гръб. Имаше мега сериозен участник във форума който разправяше същите неща. С него се подкрепяхте когато ставаше дума за цени, маржове, надценки и т.н. Сега обаче той е изкупвач и ти остана сам да ни обесняваш как не им е лесно.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))