Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 554

Преглед на хибрид режима

Заслужил Автор
    Регистриран
    16.02.2018
    Цитат Първоначално публикувано от rosty_sz Виж публикацията
    Как ти се струва цената на липата? За биото да не говорим с равна цена на био букета.
    Ниска ми се вижда,но ако съм на зор ще дам за проби и ще се ослушвам за по добра цена ако някой предлага.Тя моята е по лесна щот съм био,ама другите са бая зле.Аз затова все пиша,че трябва да се ориентрат тия дет с това се прехранват към био.Това е хит на запад и ние трябва да се нагодим иначе фалит.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от вдраев Виж публикацията
    Ниска ми се вижда,но ако съм на зор ще дам за проби и ще се ослушвам за по добра цена ако някой предлага.Тя моята е по лесна щот съм био,ама другите са бая зле.Аз затова все пиша,че трябва да се ориентрат тия дет с това се прехранват към био.Това е хит на запад и ние трябва да се нагодим иначе фалит.
    Как да стане я? Мислиш ли, че не сме опитвали? Да обаче - ядец, късно сме се усетили, влака заминал и вече няма да спира на тая гара. Мисля че съм достатъчно ясен, за да не задълбавам повече.

Заслужил Автор
    Регистриран
    16.02.2018
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Как да стане я? Мислиш ли, че не сме опитвали? Да обаче - ядец, късно сме се усетили, влака заминал и вече няма да спира на тая гара. Мисля че съм достатъчно ясен, за да не задълбавам повече.
    Тая година сина стана био,но без мярка 11.Това ще рече-една година е преход без никакви привилегии само изпълнения на доста изисквания.Ще даде около 2000лв насреща - нищо.Догодина ще му дадат сертификат за биомед и ако има два тона мед ще се е избил.По марка11 обаче няма да вземе по50лв.на кошер.Пак пиша на лични мога да ви обясня повече.Много ми е трудно да писането.

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Цитат Първоначално публикувано от вдраев Виж публикацията
    Това е твоята истина, но моята е друга. Пътища много, лошото е, че не са оттъпкани преди нас и ще е много по трудно да постигнеш успех.
    Този пост е редактиран от tarty; 28.06.2018 в 06:10.

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Докато не спрем да правим чуждите сметки, и сто хиляди прекупвача да има все тая!
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от бат тянко Виж публикацията
    Докато не спрем да правим чуждите сметки, и сто хиляди прекупвача да има все тая!
    И докато започнем да работим така както искаме за нас да работят.

Наблюдател
    Регистриран
    10.09.2014
    Пчеларски район
    Деветашко плато
    Здравейте,

Дано съм намерил правилната ТЕМА във Форума!

За първи път искам да продам пчелния си мед на Вас, от Ловеч съм и несъм наясно с Вашите срокове и практики.
    Свързах се с Ваш служител на телефон 0886 444416 на 04.09.2018 и дадох заявка. Записаха ме под името: Галин Тодоров - Ловеч и телефон за връзка дадох, но никой не ми се обажда още за проби или да даде някаква информация дали намерявате да ми изкупите меда.

Заслужил Автор
    Регистриран
    24.10.2011
    Здравейте, искам да попитам каква е разликата между Конвенционален мед Липа,Букет......и Биологичен мед Липа,Букет......? Надявам се отговора да не е от рода начин на отглеждане или сертификат.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от cecko96_1 Виж публикацията
    Здравейте, искам да попитам каква е разликата между Конвенционален мед Липа,Букет......и Биологичен мед Липа,Букет......? Надявам се отговора да не е от рода начин на отглеждане или сертификат.
    Е как каква - цената е основната разлика, другото е замазване на очите. Иначе речено: Мижи да те лажем.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от gapo Виж публикацията
    Здравейте,

Дано съм намерил правилната ТЕМА във Форума!

За първи път искам да продам пчелния си мед на Вас, от Ловеч съм и несъм наясно с Вашите срокове и практики.
    Свързах се с Ваш служител на телефон 0886 444416 на 04.09.2018 и дадох заявка. Записаха ме под името: Галин Тодоров - Ловеч и телефон за връзка дадох, но никой не ми се обажда още за проби или да даде някаква информация дали намерявате да ми изкупите меда.
    Чак не мога да повярвам колко бързо ти бе даден отговор. Ако и си държат на думата, би било удачно да споделиш кога се е случило, което ще помогне на останали колеги и те да питат тук, когато се бавят. То това е обичайна практика (забавянето).

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •